Coacerea legumelor italiene este o farfurie care servește 6. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană lacto ovo are 133 calorii, 6g de proteine, și 5g de grăsime pe porție. Pentru $1.91 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mulți oameni au plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. 301 persoane au fost impresionate de această rețetă. Un amestec de ardei prăjiți, vinete normale, oregano și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 7 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 95%. Acest scor este remarcabil. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Coacerea Legumelor Italiene, Italiană Veggie Coace, și Italiană Mostaccioli Coace.
Instrucțiuni
1
Puneți aragazul lent pe setarea înaltă sau rumenire și vârful în usturoi zdrobit, conserve de roșii, jumătate din frunzele de oregano, ardei iute și unele condimente. Gatiti, acoperit, in timp ce tocati restul legumelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Verde Tocat
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Ceapă Galbenă, Curățată, Dată Pe Răzătoare
1 Cană De Usturoi Tocat
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
2
Scoateți cea mai mare parte a sosului și începeți să stratificați jumătate din legume și ierburi, condimentând vinetele, dovleceii, ardeii roșii, roșiile, busuiocul și oregano rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Ceapă Galbenă, Curățată, Dată Pe Răzătoare
Până La 6 Roșii Verzi Medii, Feliate Cu Grosimea De 1,2 Cm
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
3
Puneți jumătate din pâine, frecați cu întregul cățel de usturoi, jumătate din mozzarella și jumătate din sosul de roșii. Repetați straturile de sos de legume, ierburi și roșii, urmate de pâine și mozzarella. Împingeți totul bine pentru a comprima, apoi gătiți la mare timp de 5-6 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
4
Blițați sub grătar înainte de servire, dacă doriți (și oala dvs. de aragaz lent este potrivită), până devine aurie și clocotește.
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
5
Serviți cu frunzele de busuioc rămase deasupra și o salată mare pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate De Coajă, Date Pe Răzătoare