Coacerea legumelor italiene este o farfurie care servește 6. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană lacto ovo are 133 calorii, 6g de proteine, și 5g de grăsime pe porție. Pentru $1.91 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mulți oameni au plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. 301 persoane au fost impresionate de această rețetă. Un amestec de ardei prăjiți, vinete normale, oregano și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 7 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 95%. Acest scor este remarcabil. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Coacerea Legumelor Italiene, Italiană Veggie Coace, și Italiană Mostaccioli Coace.
Instrucțiuni
1
Puneți aragazul lent pe setarea înaltă sau rumenire și vârful în usturoi zdrobit, conserve de roșii, jumătate din frunzele de oregano, ardei iute și unele condimente. Gatiti, acoperit, in timp ce tocati restul legumelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
14 Cani De Branza Romano Rasa
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns Insert
2
Scoateți cea mai mare parte a sosului și începeți să stratificați jumătate din legume și ierburi, condimentând vinetele, dovleceii, ardeii roșii, roșiile, busuiocul și oregano rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
3
Puneți jumătate din pâine, frecați cu întregul cățel de usturoi, jumătate din mozzarella și jumătate din sosul de roșii. Repetați straturile de sos de legume, ierburi și roșii, urmate de pâine și mozzarella. Împingeți totul bine pentru a comprima, apoi gătiți la mare timp de 5-6 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)
Cutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, Scurse
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
4
Blițați sub grătar înainte de servire, dacă doriți (și oala dvs. de aragaz lent este potrivită), până devine aurie și clocotește.
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns Insert
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Serviți cu frunzele de busuioc rămase deasupra și o salată mare pe lateral.