Coacerea Cu Dorie: Cremă De Brânză Cremă De Brânză Pentru Paște-Sau Nu

Coacerea cu Dorie: cremă de brânză cremă de brânză pentru Paște-sau nu ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 16. Pentru 84 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 340 calorii, 5g de proteine, și 24g de grăsime pe porție. 1195 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de sare, ouă, firimituri de cracker graham și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Coacerea cu Dorie: Gourmandise, Coacerea Cu Dorie: Cupole De Nucă De Cocos, și Coacerea cu Dorie: budinci mici de pâine pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Ungeți o tigaie cu formă de arc de 9 inci-alegeți una care are laturile înalte de 2 3/4 inci (dacă părțile laterale sunt mai mici, veți avea resturi de aluat de cheesecake)—și înfășurați fundul tigaiei într—un strat dublu de folie de aluminiu; puneți tigaia pe o foaie de copt.
Amestecați firimiturile, zahărul și sarea împreună într-un castron mediu.
Se toarnă peste untul topit și se amestecă până când toate ingredientele uscate sunt uniform umede. (Fac asta cu degetele.) Întoarceți ingredientele în tigaia cu formă de arc cu unt și folosiți degetele pentru a bate un strat uniform de firimituri de-a lungul fundului tigaiei și cam la jumătatea părților laterale. Nu vă faceți griji dacă părțile laterale nu sunt perfect uniforme sau dacă firimiturile ajung deasupra sau sub semnul de la jumătatea distanței de pe laturi—aceasta nu trebuie să fie o treabă de precizie.
Puneți tigaia în congelator în timp ce preîncălziți cuptorul.
Centrați un raft în cuptor, preîncălziți cuptorul la 350 km f și așezați forma arcului pe o foaie de copt.
Coaceți timp de 10 minute. Puneți crusta deoparte să se răcească pe un raft în timp ce faceți cheesecake-ul.
Reduceți temperatura cuptorului la 325 F.
Puneți un ibric cu apă la fiert.
Lucrând într-un mixer cu suport, de preferință prevăzut cu un accesoriu cu palete, sau cu un mixer manual într-un castron mare, bateți crema de brânză la viteză medie până când este moale și se ridică la înălțimea părții cremoase a numelui său, aproximativ 4 minute. Cu mixerul pornit, adăugați zahărul și sarea și continuați să bateți încă 4 minute, până când crema de brânză este ușoară. Bate în vanilie.
Adăugați ouăle unul câte unul, bătând un minut întreg după fiecare adăugare—doriți un aluat bine aerat. Reduceți viteza mixerului la minim și amestecați smântâna și/sau smântâna grea.
Puneți tigaia cu formă de arc învelită în folie în tigaia de prăjire.
Dați bătătorului câteva mișcări cu o spatulă de cauciuc, doar pentru a vă asigura că nimic nu a rămas neamestecat în partea de jos a vasului și răzuiți aluatul în tigaia cu formă de arc. Aluatul va ajunge la marginea tigaiei. (Dacă aveți o tigaie cu părțile inferioare și aveți resturi de aluat, puteți coace aluatul într-un ramekin cu unt sau o matriță mică de suflu.)
Puneți tigaia în cuptor și turnați suficientă apă clocotită în prăjitor pentru a ajunge la jumătatea părților laterale ale tigaiei cu formă de arc.
Coaceți cheesecake-ul timp de 1 oră și 30 de minute, moment în care partea de sus va fi rumenită (și poate crăpată) și s-ar fi putut ridica puțin deasupra marginii tigaiei. Opriți căldura cuptorului și sprijiniți ușa cuptorului cu o lingură de lemn. Lăsați cheesecake-ul să se luxurize în baia de apă timp de încă o oră.
După 1 oră, trageți cu grijă configurația din cuptor, ridicați tigaia cu arc din prăjitor—aveți grijă, poate exista puțină apă fierbinte în folia de aluminiu—îndepărtați folia.
Lăsați cheesecake-ul să ajungă la temperatura camerei pe un suport de răcire.
Când tortul este rece, acoperiți ușor blatul și răciți tortul timp de cel puțin 4 ore, deși peste noapte ar fi mai bine.