Coacerea Cu Dorie: Cremă De Brânză Cremă De Brânză Pentru Paște-Sau Nu

Coacerea Cu Dorie: Cremă De Brânză Cremă De Brânză Pentru Paște-Sau Nu
Coacerea cu Dorie: cremă de brânză cremă de brânză pentru Paște-sau nu ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 16. Pentru 84 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 340 calorii, 5g de proteine, și 24g de grăsime pe porție. 1195 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de sare, ouă, firimituri de cracker graham și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Coacerea cu Dorie: Gourmandise, Coacerea Cu Dorie: Cupole De Nucă De Cocos, și Coacerea cu Dorie: budinci mici de pâine pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Ungeți o tigaie cu formă de arc de 9 inci-alegeți una care are laturile înalte de 2 3/4 inci (dacă părțile laterale sunt mai mici, veți avea resturi de aluat de cheesecake)—și înfășurați fundul tigaiei într—un strat dublu de folie de aluminiu; puneți tigaia pe o foaie de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Copt și Arpagic SuplimentarArdei Copt și Arpagic Suplimentar
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
2
Amestecați firimiturile, zahărul și sarea împreună într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Se toarnă peste untul topit și se amestecă până când toate ingredientele uscate sunt uniform umede. (Fac asta cu degetele.) Întoarceți ingredientele în tigaia cu formă de arc cu unt și folosiți degetele pentru a bate un strat uniform de firimituri de-a lungul fundului tigaiei și cam la jumătatea părților laterale. Nu vă faceți griji dacă părțile laterale nu sunt perfect uniforme sau dacă firimiturile ajung deasupra sau sub semnul de la jumătatea distanței de pe laturi—aceasta nu trebuie să fie o treabă de precizie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Copt și Arpagic SuplimentarArdei Copt și Arpagic Suplimentar
4
Puneți tigaia în congelator în timp ce preîncălziți cuptorul.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Centrați un raft în cuptor, preîncălziți cuptorul la 350 km f și așezați forma arcului pe o foaie de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Coaceți timp de 10 minute. Puneți crusta deoparte să se răcească pe un raft în timp ce faceți cheesecake-ul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
7
Reduceți temperatura cuptorului la 325 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
1
Puneți un ibric cu apă la fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
2
Lucrând într-un mixer cu suport, de preferință prevăzut cu un accesoriu cu palete, sau cu un mixer manual într-un castron mare, bateți crema de brânză la viteză medie până când este moale și se ridică la înălțimea părții cremoase a numelui său, aproximativ 4 minute. Cu mixerul pornit, adăugați zahărul și sarea și continuați să bateți încă 4 minute, până când crema de brânză este ușoară. Bate în vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Acum și Mai Târziu BomboaneAcum și Mai Târziu Bomboane
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare FinăUn Praf Mare De Sare Fină
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Adăugați ouăle unul câte unul, bătând un minut întreg după fiecare adăugare—doriți un aluat bine aerat. Reduceți viteza mixerului la minim și amestecați smântâna și/sau smântâna grea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
4
Puneți tigaia cu formă de arc învelită în folie în tigaia de prăjire.
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Copt și Arpagic SuplimentarArdei Copt și Arpagic Suplimentar
Fasole Cannelloni, ScursaFasole Cannelloni, Scursa
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
5
Dați bătătorului câteva mișcări cu o spatulă de cauciuc, doar pentru a vă asigura că nimic nu a rămas neamestecat în partea de jos a vasului și răzuiți aluatul în tigaia cu formă de arc. Aluatul va ajunge la marginea tigaiei. (Dacă aveți o tigaie cu părțile inferioare și aveți resturi de aluat, puteți coace aluatul într-un ramekin cu unt sau o matriță mică de suflu.)
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Copt și Arpagic SuplimentarArdei Copt și Arpagic Suplimentar
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
6
Puneți tigaia în cuptor și turnați suficientă apă clocotită în prăjitor pentru a ajunge la jumătatea părților laterale ale tigaiei cu formă de arc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Copt și Arpagic SuplimentarArdei Copt și Arpagic Suplimentar
Fasole Cannelloni, ScursaFasole Cannelloni, Scursa
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
7
Coaceți cheesecake-ul timp de 1 oră și 30 de minute, moment în care partea de sus va fi rumenită (și poate crăpată) și s-ar fi putut ridica puțin deasupra marginii tigaiei. Opriți căldura cuptorului și sprijiniți ușa cuptorului cu o lingură de lemn. Lăsați cheesecake-ul să se luxurize în baia de apă timp de încă o oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
8
După 1 oră, trageți cu grijă configurația din cuptor, ridicați tigaia cu arc din prăjitor—aveți grijă, poate exista puțină apă fierbinte în folia de aluminiu—îndepărtați folia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Copt și Arpagic SuplimentarArdei Copt și Arpagic Suplimentar
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
Fasole Cannelloni, ScursaFasole Cannelloni, Scursa
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
9
Lăsați cheesecake-ul să ajungă la temperatura camerei pe un suport de răcire.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
10
Când tortul este rece, acoperiți ușor blatul și răciți tortul timp de cel puțin 4 ore, deși peste noapte ar fi mai bine.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții16
Scor De Sănătate1
Revista