Coacere Sănătoasă De Pui Mexican

Nevoie de o curs principal fără gluten? Coacerea sănătoasă a puiului Mexican ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 32g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 314 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $1.84 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați amestecul de brânză mexicană, chimenul măcinat, pieptul de pui și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până salsa ai putea urma acest curs principal cu Salsa De Căpșuni Pentru Desert ca desert. 5873 de oameni s-au bucurat că au încercat această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Pui Mexican Coace, Supă Mexicană Ușoară Și Sănătoasă De Pui, și Ușor Sănătos De Pui Enchilada Coace.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Încălziți uleiul vegetal într-o tigaie mare la foc mediu. Condimentați o parte a pieptului de pui cu jumătate de chimen, jumătate de praf de usturoi, sare și piper negru; aranjați pieptul de pui cu părțile condimentate în jos în uleiul fierbinte. Se prăjește până când puiul se rumeneste ușor pe fund, 4 până la 5 minute.
Condimentați partea superioară a fiecărui piept de pui cu chimenul rămas, praful de usturoi rămas, sarea și piperul negru; răsturnați puiul și gătiți până când cealaltă parte se rumeneste ușor, 4 până la 5 minute. Dacă tigaia se usucă, turnați suficient suc din salsa pentru a nu se arde.
Transferați pieptul de pui într-un vas de copt de 9x9 inci; se presară cu amestec de brânză mexicană. Slăbiți toate picăturile din tigaie cu puțin mai mult suc din salsa și turnați deasupra pieptului de pui. Spoon salsa peste stratul de brânză.
Coaceți pieptul de pui până când nu mai este roz în centru și sucurile curg limpede, 20 până la 25 de minute. Un termometru cu citire instantanee introdus în centru ar trebui să citească cel puțin 165 de grade F (74 de grade C).
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Mexicanul poate fi asociat cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Alexana Revana Vineyard Pinot Noir cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 42 de dolari pe sticlă.
![Alexana Revana Vineyard Pinot Noir]()
Alexana Revana Vineyard Pinot Noir
# 17 Wine Spectator Top 100 din 2013 Revana Vineyard Pinot Noir 2010 este o reprezentare excelentă atât a site-ului vintage, cât și a site-ului Revana Vineyard.2010 a fost un sezon de creștere provocator, dar cu o vinificație meticuloasă și magistrală, amestecul nostru de opt clone Pinot Noir diferite a produs un vin intens, complex și echilibrat. Arome strălucitoare, înainte de cireș negru, plante uscate șinotele florale sunt ridicate de melasă și floare de anason. Masivaromele de cireșe negre sunt decadente și se integrează bine cu tonurile de condimente,cola și cacao. Textura este luxuriantă și bogată, terminând cutininuri moi rotunde care asigură o structură perfectă pentru cellaring.