Coacere Sănătoasă De Pui Mexican

Coacere Sănătoasă De Pui Mexican
Nevoie de o curs principal fără gluten? Coacerea sănătoasă a puiului Mexican ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 32g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 314 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $1.84 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați amestecul de brânză mexicană, chimenul măcinat, pieptul de pui și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până salsa ai putea urma acest curs principal cu Salsa De Căpșuni Pentru Desert ca desert. 5873 de oameni s-au bucurat că au încercat această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Pui Mexican Coace, Supă Mexicană Ușoară Și Sănătoasă De Pui, și Ușor Sănătos De Pui Enchilada Coace.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Încălziți uleiul vegetal într-o tigaie mare la foc mediu. Condimentați o parte a pieptului de pui cu jumătate de chimen, jumătate de praf de usturoi, sare și piper negru; aranjați pieptul de pui cu părțile condimentate în jos în uleiul fierbinte. Se prăjește până când puiul se rumeneste ușor pe fund, 4 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Margherita® CapicolaMargherita® Capicola
Felii De Castravete Englezesc în Formă De SemilunăFelii De Castravete Englezesc în Formă De Semilună
Subţire-Subţire-
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Condimentați partea superioară a fiecărui piept de pui cu chimenul rămas, praful de usturoi rămas, sarea și piperul negru; răsturnați puiul și gătiți până când cealaltă parte se rumeneste ușor, 4 până la 5 minute. Dacă tigaia se usucă, turnați suficient suc din salsa pentru a nu se arde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Margherita® CapicolaMargherita® Capicola
Felii De Castravete Englezesc în Formă De SemilunăFelii De Castravete Englezesc în Formă De Semilună
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Bucle De Ciocolată Albă Pentru CoptBucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
Dientes De AjoDientes De Ajo
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Transferați pieptul de pui într-un vas de copt de 9x9 inci; se presară cu amestec de brânză mexicană. Slăbiți toate picăturile din tigaie cu puțin mai mult suc din salsa și turnați deasupra pieptului de pui. Spoon salsa peste stratul de brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Margherita® CapicolaMargherita® Capicola
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Bucle De Ciocolată Albă Pentru CoptBucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
Dientes De AjoDientes De Ajo
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
5
Coaceți pieptul de pui până când nu mai este roz în centru și sucurile curg limpede, 20 până la 25 de minute. Un termometru cu citire instantanee introdus în centru ar trebui să citească cel puțin 165 de grade F (74 de grade C).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Margherita® CapicolaMargherita® Capicola
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate10
Bucătăriimexican
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista