Coacere de curcan și cartofi în stil casnic
Coacerea de curcan și cartofi în stil casnic ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 1,11 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 230 calorii, 16g de proteine, și 11g de grăsime pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Mergeți la magazin și ridicați curcan, condimente pentru păsări de curte, apă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este bun. Încercați Caserola de curcan și biscuiți în stil casnic, Supă De Cartofi În Stil Casnic, și Supă De Cartofi În Stil Casnic pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 350 de metri pătrați F. Pulverizați caserola de 2 litri cu spray de gătit; pus deoparte. Faceți piure de cartofi conform instrucțiunilor de pe cutie pentru 4 porții—cu excepția utilizării a 1 cană de apă fierbinte, 1/2 cană de lapte și 2 linguri de unt.
În cratița de 2 litri, încălziți curcanul, legumele, sosul și condimentele de pasăre până la fierbere la foc mediu-mare, amestecând ocazional.
Se toarnă amestecul de curcan în caserolă. Lingură sau pipă cartofi în jurul marginii caserolei.
Coaceți descoperit 35 până la 40 de minute sau până când amestecul face bule în jurul marginii caserolei.