Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați coacerea cu patru legume. Această rețetă servește 8 și costă 1,34 USD pe porție. O porție conține 256 calorii, 9g de proteine, și 16g de grăsime. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți dovlecei, brânză elvețiană, ceapă verde și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 de minute. Este o opțiune bună dacă urmăriți un lacto ovo vegetarian dieta. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Cu o lingură scor de 39%, acest fel de mâncare este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Legume Coace, Coacere De Legume Mediteraneene, și Recolta De Legume Coace.
Instrucțiuni
1
Într-o tigaie mare, călește dovleceii, ciupercile și ceapa în 3 linguri de unt până când dovlecelul este crocant; scoateți și puneți deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Unt
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
În aceeași tigaie, topiți 3 linguri de unt. Se amestecă făina până se omogenizează. Se amestecă treptat laptele până se amestecă. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati timp de 2 minute sau pana se ingroasa. Se amestecă amestecul de dovlecei, anghinare, brânză, sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Anghinare
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Unt
Brânză
Făină Pentru Toate Scopurile
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Transferați la un 11-in uns. x 7 inch. vas de copt. Topiți untul rămas; aruncați cu pesmet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
4
Presărați deasupra.
5
Coaceți, neacoperit, la 350 de euro timp de 20-25 de minute sau până când se rumenesc ușor și se rumenesc.