Coace pentru umplutura de pui
Reteta Coace cu umplutura de pui se poate face in aproximativ 50 de minute . Pentru 3,05 USD per porție , această rețetă acoperă 27% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 617 calorii , 45 g de proteine și 36 g de grăsimi . Această rețetă servește 6. Această rețetă de la Taste of Home necesită brânză elvețiană, bulion de pui, cremă condensată de supă de pui și cuburi de umplutură condimentate. Doar puțini oameni au făcut această rețetă și aș spune că s-a potrivit. Funcționează bine ca o garnitură destul de scumpă pentru Ziua Recunoștinței . Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 62% , ceea ce este destul de bun. Coacerea cu umplutură de pui , Coacerea cu umplutură de pui și Coacerea cu umplutură de pui sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Pune puiul într-un 13-in uns. x 9-in. vas de copt; deasupra cu brânză. Într-un castron mic, combina supa și vinul; lingura peste branza.
Într-un castron mic, combinați crutoanele și untul; se presara peste supa.
Coaceți, descoperit, la 350° timp de 45-55 de minute sau până când un termometru pentru carne indică 170°.