Coace Individuale De Ou
Coacerea individuală a ouălor ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 190 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru 79 cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați fâșii de slănină, ouă, sare și piper și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor este destul de rău. Încercați Șuncă și ouă se coace, Brioșe Cu Ouă Pentru Micul Dejun, și Caserola Mexicană Cu Ouă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gătiți parțial slănina în cuptor cu microunde sau cuptor până la jumătatea drumului (nu gătiți prea mult); scurgere. Spray opt 10 oz. cupe de cremă cu spray de gătit. Tapetați fiecare cană cu o fâșie de slănină. Lingura 2 linguri ketchup sau salsa deasupra baconului. Rupeți câte un ou în fiecare cană; condimentează cu sare și piper.
Așezați căni pe o foaie de copt.
Se coace, neacoperit, la 375, timp de 18-20 de minute sau până când ouăle ajung la coacerea dorită.
Lăsați să stea 2 minute. Rulați un cuțit în jurul marginii cupelor; alunecați ouăle din cupe pe un platou de servire.
Puneți sosul din cupele de cremă peste ouă.
Garnisiți cu pătrunjel, dacă doriți.