Coace de pui și biscuiți

Coace de pui și biscuiți
Rețeta Chicken 'n' Biscuit Bake se poate face în aproximativ 1 oră și 20 de minute . O porție conține 775 de calorii , 57 g de proteine și 38 g de grăsimi . Această rețetă servește 2 și costă 3,44 USD per porție. Un amestec de făină, sos worcestershire, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Vă este adus de Taste of Home. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 63% , care este solid. Rețete similare sunt Coacerea cu biscuiți cu pui , Coacerea cu pui și biscuiți și Coacerea cu biscuiți cu pui .

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mare, combinați bulionul, puiul, ceapa, țelina, sarea și foaia de dafin. Se aduce la fierbere. Reduce caldura; acoperiți și fierbeți timp de 20 de minute sau până când un termometru pentru carne indică 170°.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2
Scoateți puiul din bulion; misto. Când este suficient de rece pentru a fi manipulat, îndepărtați pielea și carnea de pe oase. Aruncați pielea și oasele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
3
Tăiați carnea. Se strecoară bulionul. Rezervați legume și 1 cană bulion; aruncați frunza de dafin. (Aruncați sau păstrați bulionul rămas pentru o altă utilizare.) Aranjați puiul și legumele într-un vas uns cu 3 căni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
4
Pentru sos, topește untul într-o cratiță. Se adaugă făina, sarea, piperul și buzduganul până se omogenizează. Adăugați treptat laptele, sosul Worcestershire și bulionul rezervat. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati 2 minute sau pana se ingroasa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde MuratăFasole Verde Murată
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
BuzduganBuzdugan
3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
5
Se toarnă peste pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vinete Mici, Curățate De Coajă și Tăiate CubulețeVinete Mici, Curățate De Coajă și Tăiate Cubulețe
6
Pentru biscuiti, intr-un castron mic, combinati faina, praful de copt si sarea; tăiați în scurtătură până când amestecul seamănă cu firimituri grosiere. Se amestecă laptele până se umezește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
Afine, Aruncați Orice Boabe Mici Sau Prea MoiAfine, Aruncați Orice Boabe Mici Sau Prea Moi
4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
7
Pe o suprafață tapetă cu făină, frământați de 8-10 ori. Pat într-un pătrat de 1/2 inch grosime și tăiați în sferturi. Aranjați biscuiții peste sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
8
Coaceți, descoperit, la 450° timp de 17-20 de minute sau până când biscuiții devin maro auriu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții2
Scor De Sănătate23
Revista