Clătită crocantă de cartofi cu mere și brânză de capră

Clătită crocantă de cartofi cu mere și brânză de capră
Nevoie de un garnitură fără gluten și vegetariană? Clătita crocantă de cartofi cu mere și brânză de capră ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 10g de proteine, 39G de grăsime, și un total de 489 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $2.13 pe portie, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Hanuka. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Această rețetă este tipică bucătăriei evreiești. Mergeți la magazin și ridicați oțet de cidru, muștar din cereale integrale, smântână grea și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este solid. Încercați Sosuri crocante de cartofi (Bărci masa) cu Salsa, brânză de capră și el, Pene crocante de cartofi prăjiți cu dovlecei, linte și brânză de capră, și Salată de burger cu somon curry împachetări cu paie crocantă de cartofi dulci + brânză de capră pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți o tigaie grea la foc mediu. Într-un bol de amestecare, aruncați cartofii cu jumătate din untul topit. Împărțiți amestecul de cartofi în 18 porții egale, făcând o movilă mică cu fiecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Brânzeturile Pentru TacosPrecum Brânzeturile Pentru Tacos
1/4 Cană Caju Crude (opțional)1/4 Cană Caju Crude (opțional)
2
Adăugați untul topit rămas în tigaie și încălziți. Aruncați cu grijă movilele în untul încălzit și prăjiți aproximativ 5 minute pe fiecare parte sau până când sunt crocante. (Rețineți că gătitul lent este mai bun decât rapid; gătitul rapid la cald poate arde prăjiturile de cartofi, mai degrabă decât să le crocante).
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
1 Pachet (3,4 Uncii) Budincă Instantă De Ciocolată JELL-O1 Pachet (3,4 Uncii) Budincă Instantă De Ciocolată JELL-O
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Caju Crude (opțional)1/4 Cană Caju Crude (opțional)
3
Îndepărtați prăjiturile de cartofi pe prosoape de hârtie pentru a se scurge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
Echipamente pe care le vei folosi
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate SubțiriLa 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
4
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
5
Pentru a face sosul, încălziți oțetul de cidru și șalotele într-o cratiță la foc mediu. Reduceți oțetul cu 2/3; reducerea finită trebuie să fie la fel de groasă ca siropul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hartie Neagra Proaspat Macinata, Dupa GustHartie Neagra Proaspat Macinata, Dupa Gust
1,5 Kilograme De Rubarbă, Tăiată în Bucăți Mari1,5 Kilograme De Rubarbă, Tăiată în Bucăți Mari
şalotă, Rasă Sau Tocatăşalotă, Rasă Sau Tocată
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
6
Adăugați cidrul de mere și reduceți la jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cidru De MereCidru De Mere
7
Adăugați smântâna, reduceți focul la minim și fierbeți timp de 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
8
În timp ce crema fierbe, asamblați prăjiturile cu cartofi după cum urmează: într-un vas rezistent la cuptor, Faceți 6 stive, fiecare 3 prăjituri înalte, începând fiecare stivă cu o prăjitură cu cartofi, topind-o cu o felie de brânză de capră, așezând o păpușă de mere pe brânză și continuând să stratificați prăjiturile, brânza și merele până când toate stivele sunt finalizate. Apoi introduceți vasul la cuptor pentru aproximativ 8 minute pentru a reîncălzi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză De CaprăBrânză De Capră
Aromă De Arțar După GustAromă De Arțar După Gust
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
9
Chiar înainte de servire, amestecați muștarul și 3 linguri de arpagic în sos și lingurați puțin pe fiecare farfurie de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat SubțireCastravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
Tăiate în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru DecorTăiate în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
10
Așezați un teanc de tort de cartofi deasupra sosului și terminați fiecare teanc cu o altă păpușă de mere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aromă De Arțar După GustAromă De Arțar După Gust
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
11
Garnisiți cu arpagicul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiate în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru DecorTăiate în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții6
Scor De Sănătate19
Bucătăriievreiesc
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
OcaziiHanukkah
Revista