Clătite La Cuptor
Clatite coapte ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 372 calorii, 11g de proteine, și 24g de grăsime per portie. Pentru 55 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. 85 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți la îndemână sare, ouă, făină și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 43%. Încercați Clătite De Piersici La Cuptor, Clatite De Mere Coapte, și Clătite La Cuptor pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F (220 grade C).
Puneți untul într-o tigaie de 9 inci.
Puneți tigaia în cuptorul de preîncălzire până când untul este topit, 5 până la 10 minute.
Bateți făina, laptele, ouăle, zahărul alb și sarea împreună într-un bol; se toarnă amestecul în untul fierbinte.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când clătita se rumeneste pe margini și o scobitoare introdusă în centru iese curată, 20 până la 24 de minute. Strângeți lămâia peste clătită și presărați cu zahărul cofetarilor.