Clătite Din Făină De Porumb
Cornmeal Crepes este un vegetarian mâncare de dimineață. Această rețetă face 10 porții cu 49 calorii, 3G de proteine, și 1g de grăsime fiecare. Pentru 11 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este adus la tine de retetele mele. Este o preț foarte rezonabil rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Mergeți la magazin și ridicați făină de porumb, sare, făină și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 11%, ceea ce nu este atât de spectaculos. Încercați Făină De Porumb Cr Amporpes, Clătite din făină de porumb cu Ricottan și șuncă, și Taco Enchiladas cu clătite din făină de porumb pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Lingurați ușor făina într-o cană de măsurare uscată; nivelați cu un cuțit.
Combinați făina, făina de porumb și sarea într-un castron.
Combinați laptele, albușurile și oul într-un castron; se amestecă bine cu un tel. Se adaugă treptat în amestecul de făină, amestecând cu un tel până se omogenizează.
Puneți o tigaie creponată de 8 inci sau o tigaie antiaderentă la foc mediu până când este fierbinte.
Se toarnă un aluat de 1/4 cană în tigaie; înclinați rapid tigaia în toate direcțiile, astfel încât aluatul acoperă tigaia cu o peliculă subțire. Gatiti aproximativ 1 pana la 2 minute.
Ridicați cu grijă marginea crepei cu o spatulă pentru a testa coacerea. Crepul este gata să se întoarcă atunci când poate fi scuturat din tigaie și partea inferioară este ușor rumenită. Întoarceți crepa și gătiți timp de 15 secunde pe cealaltă parte.
Puneți crep pe un prosop; rece. Repetați procedura până când se folosește tot aluatul, amestecând aluatul între clătite. Stivați crepele între straturi unice de hârtie de ceară sau prosoape de hârtie pentru a preveni lipirea.