Clătitele de praz și Cheddar ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 14g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 373 calorii. Pentru 54 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați brânză Cheddar ascuțită, unt, făină și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este bun. Încercați Brioșe Cu Cheddar Și Praz, Sandviș cu șuncă și praz cu sos Cheddar, și Supă de cheddar cu mere de praz pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Lingurați ușor făina în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De Măsurare
Cuțit
2
Combinați făina și următoarele 4 ingrediente (prin sare) într-un castron mare, amestecând cu un tel. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
3
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mică la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Adăugați prazul feliat; saut 3 minute sau până când prazul este fraged și ușor rumenit. Se amestecă amestecul de praz în amestecul de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Praz
5
Combinați laptele cu conținut redus de grăsimi, untul și oul; adăugați amestecul de lapte în amestecul de făină, amestecând până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
Ouă
6
Se toarnă aproximativ 1/4 cană de aluat pe clătită pe o tavă antiaderentă fierbinte sau o tigaie antiaderentă. Gatiti 3 minute sau pana cand blaturile sunt acoperite cu bule si marginile arata fierte. Întoarceți cu grijă clătitele; gatiti 2 minute sau pana cand fundul se rumeneste usor.