Clătite de ovăz-zmeură cu coulis de fructe de pădure

Clătite de ovăz-zmeură cu coulis de fructe de pădure
Clatite fulgi de ovăz-zmeură cu boabe Coulis ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. O porție conține 340 calorii, 13g de proteine, și 8g de grăsime. Pentru 82 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți zmeură, ulei de salată, ovăz laminat și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este solid. Încercați Clatite de ovaz Bananan cu sos de fructe de padure, Clătite ușoare de ovăz cu Topping mixt de fructe de pădure, și Clătite Cu Fulgi De Ovăz Cu Zmeură #Brunchweek pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron, amestecați ovăzul și laptele de unt; lăsați să stea cel puțin 15 minute sau până la 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte BătutLapte Bătut
OvăzOvăz
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Între timp, într-un castron mic, amestecați făina, zahărul, bicarbonatul de sodiu, praful de copt și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Într-un castron mare, bateți ouăle, laptele și vanilia pentru a le amesteca. Se amestecă făina și amestecurile de ovăz doar până se umezesc uniform, apoi se amestecă ușor zmeura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZmeurăZmeură
VanilieVanilie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
OuăOuă
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Așezați o tavă antiaderentă sau o tigaie antiaderentă de 12 inci la foc mediu (350); când este fierbinte, acoperiți ușor cu ulei și reglați căldura pentru a menține temperatura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Se toarnă aluatul în porții de 1/2 cană pe tavă și se gătește până când clătitele se rumenesc pe fund și marginile încep să pară uscate, aproximativ 2 minute; întoarceți cu o spatulă largă și rumeniți alte părți, cu 1 1/2 până la 2 minute mai mult. Acoperiți tigaia cu mai mult ulei, după cum este necesar, pentru a găti clătitele rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă
6
Serviți clătitele ca fierte sau păstrați-le calde într-un singur strat pe foi de copt într-un cuptor de 200 timp de până la 15 minute. Așezați clătitele pe farfurii și serviți cu coulis de fructe de pădure (Vezi notele).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fructe De PadureFructe De Padure
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate11
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista