Clătite de ovăz cu scorțișoară cu compot de mere cu miere

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de masă de dimineață, așa că încercați clătitele de ovăz cu scorțișoară cu compot de mere cu miere. Această rețetă servește 4 și costă 96 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 9g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 390 calorii. Un amestec de scorțișoară măcinată, mere delicioase aurii, miere și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 17 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 25 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este solid. Încercați Clătite pufoase de grâu integral cu compot de mere de scorțișoară, Apple Scorțișoară Fulgi De Ovăz Proteine Clatite, și Clatite de ovaz cu compot de afine pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți cidrul la fiert într-o cratiță mică la foc mare; coborâți focul și fierbeți până se reduce la jumătate, 15 până la 18 minute. Amestecați mierea și merele, reduceți focul la minim și fierbeți până când este suficient de gros pentru a acoperi spatele unei linguri, aproximativ 30 de minute.
Între timp, combinați făina, ovăzul, zahărul, praful de copt, scorțișoara și sarea într-un blender până când ovăzul este măcinat fin.
Adăugați laptele, untul și oul și amestecați până se omogenizează, răzuind ocazional părțile laterale ale blenderului.
Încălziți o tigaie antiaderentă la foc mediu-mic. Cu un prosop de hârtie, ștergeți uleiul de pe suprafața tigaiei încălzite. Se toarnă 1 lingură de aluat pe tigaie pentru a face o clătită. Faceți încă 4 până la 5 clătite, având grijă să le păstrați uniform distanțate. Gatiti pana cand bulele rup suprafata clatitelor si partea inferioara se rumeneste, aproximativ 2 minute. Întoarceți cu o spatulă și gătiți încă 1 minut.
Se servește imediat cu compotul de mere sau se transferă într-un platou și se acoperă ușor cu folie pentru a se încălzi. Repetați cu aluatul rămas, ștergând tava cu prosopul de hârtie uns, după cum este necesar.