Clătite de hrișcă cu ouă, șuncă și Gruyere
Rețeta de clătite de hrișcă cu ouă, șuncă și Gruyere ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 45 minute. Această rețetă servește 6 și costă 2,94 USD pe porție. O porție conține 632 calorii, 46G de proteine, și 40g de grăsime. Funcționează bine ca o masă de dimineață. Această rețetă de la Martha Stewart are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați sare, gruyere, făină și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este solid. Încercați Clătite de hrișcă cu șuncă, Gruyere și ceapă caramelizată, Clătite de hrișcă cu mere Sotate și brânză Gruyulincrucrore, și Luni fără carne: clătite de hrișcă cu verdeață și Gruyere pentru rețete similare.
Vin recomandat: Bordeaux, șampanie, Burgundia Albă
Franceză în meniu? Încercați să împerecheați cu Bordeaux, șampanie și visiniu alb. Vinul francez este la fel de divers ca mâncarea franceză, dar rareori greșești cu șampania. Dacă masa dvs. necesită un vin alb, puteți încerca și un visiniu alb. Pentru un roșu, încercați un amestec roșu bordeaux. Un vin pe care l-ați putea încerca este Chateau Feret Lambert Bordeaux Superieur. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 15 dolari.
![Chateau Feret Lambert Bordeaux Superieur]()
Chateau Feret Lambert Bordeaux Superieur
Culoarea este un rubin închis atractiv, reflectând procesul atent de selecție a strugurilor. Profilul nasului și aromei fructelor întunecate, a notelor de prune și cedru sunt frumos echilibrate cu aciditate și structură de tanin pe palat. Un vin elegant, cu putere și finețe. Un finisaj uscat și răcoritor completează vinul.