Clătite De Dovlecei

Clătite De Dovlecei
Clătitele de dovlecei ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 157 calorii, 2G de proteine, și 15g de grăsime. Această rețetă servește 10 și costă 22 de cenți pe porție. Un cuplu de oameni a făcut această rețetă, și 40 ar spune că a lovit la fața locului. Un amestec de praf de copt, dovlecei, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 24 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuite și vegetariene dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Clătite De Dovlecei, Clătite De Dovlecei, și Clătite De Dovlecei pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 300 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
3
Încingeți dovleceii într-un bol folosind partea mare de grătar a unei răzătoare de cutie. Amestecați imediat ceapa și ouăle. Se amestecă 6 linguri de făină, praful de copt, sarea și piperul. (Dacă aluatul devine prea subțire din lichidul din dovlecel, adăugați restul de 2 linguri de făină.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/3 Cană Melasă1 1/3 Cană Melasă
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie RăzătoareCutie Răzătoare
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
4
Încălziți o tigaie mare (10 până la 12 inci) la foc mediu și topiți 1/2 lingură unt și 1/2 lingură ulei împreună în tigaie. Când untul este fierbinte, dar nu fumează, coborâți focul la mediu-scăzut și aruncați linguri de supă de aluat în tigaie. Gatiti clatitele aproximativ 2 minute pe fiecare parte, pana se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
3 Coaste De țelină, Tăiate în Jumătate3 Coaste De țelină, Tăiate în Jumătate
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Așezați clătitele pe o tigaie și păstrați-le calde la cuptor. Ștergeți tigaia cu un prosop de hârtie uscat, adăugați mai mult unt și ulei în tigaie și continuați să prăjiți clătitele până când se folosește tot aluatul. Clătitele pot rămâne calde la cuptor până la 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Se servește fierbinte.
DificultateMediu
Gata În24 m.
Porții10
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista