Clătite De Dovlecei
Clătitele de dovlecei ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 157 calorii, 2G de proteine, și 15g de grăsime. Această rețetă servește 10 și costă 22 de cenți pe porție. Un cuplu de oameni a făcut această rețetă, și 40 ar spune că a lovit la fața locului. Un amestec de praf de copt, dovlecei, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 24 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuite și vegetariene dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Clătite De Dovlecei, Clătite De Dovlecei, și Clătite De Dovlecei pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 300 de grade F.
Încingeți dovleceii într-un bol folosind partea mare de grătar a unei răzătoare de cutie. Amestecați imediat ceapa și ouăle. Se amestecă 6 linguri de făină, praful de copt, sarea și piperul. (Dacă aluatul devine prea subțire din lichidul din dovlecel, adăugați restul de 2 linguri de făină.)
Încălziți o tigaie mare (10 până la 12 inci) la foc mediu și topiți 1/2 lingură unt și 1/2 lingură ulei împreună în tigaie. Când untul este fierbinte, dar nu fumează, coborâți focul la mediu-scăzut și aruncați linguri de supă de aluat în tigaie. Gatiti clatitele aproximativ 2 minute pe fiecare parte, pana se rumenesc.
Așezați clătitele pe o tigaie și păstrați-le calde la cuptor. Ștergeți tigaia cu un prosop de hârtie uscat, adăugați mai mult unt și ulei în tigaie și continuați să prăjiți clătitele până când se folosește tot aluatul. Clătitele pot rămâne calde la cuptor până la 30 de minute.