Clătite De Cuptor Cu Mere Cu Caramel Cu Cereale Integrale

Clătite De Cuptor Cu Mere Cu Caramel Cu Cereale Integrale
Clătite de mere cu Caramel din cereale integrale ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Această rețetă servește 4 și costă 95 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 336 calorii, 9g de proteine, și 14g de grăsime per portie. Acesta va fi un hit la dvs Halloween eveniment. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână coajă de lămâie, scorțișoară măcinată, făină de patiserie și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor este destul de rău. Încercați Clătită de cuptor cu mere cu sirop de cidru de mere, Clătită De Cuptor Cu Mere, și Clătită De Cuptor Cu Mere pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. amestecați laptele și ouăle într-un blender până se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(Keebler)(Keebler)
Ulei Vegetal, Pentru Periere și PrăjireUlei Vegetal, Pentru Periere și Prăjire
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Adăugați făina, vanilia, scorțișoara, 1/2 linguriță de sare și coaja de lămâie și amestecați din nou până se combină, răzuind părțile laterale, dacă este necesar, aproximativ 15 secunde. Acoperiți borcanul blenderului și refrigerați în timp ce gătiți merele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De LămâieCoaja De Lămâie
Măr Suplimentar OpționalMăr Suplimentar Opțional
Acoperire Cu Bomboane Albe, OpționalAcoperire Cu Bomboane Albe, Opțional
Pentru Conservare,Pentru Conservare,
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Topiți untul într-o tigaie antiaderentă de 10 inci la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
4
Adăugați merele și presărați-le cu zahărul granulat. Reduceți focul la mediu-scăzut și gătiți merele, amestecând ocazional, până se rumenesc și se înmoaie, 20 până la 25 de minute. Aranjați merele uniform în tigaie. Remixați aluatul pentru a reincorpora ingredientele, apoi turnați-l peste mere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar Red Velvet (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum DorițiColorant Alimentar Red Velvet (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum Doriți
Pentru Conservare,Pentru Conservare,
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
5
Coaceți clătita până când este rumenită și așezată în centru, iar părțile laterale au crescut cu aproximativ 1 1/2 inci, 25 până la 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
6
Serviți direct din tigaie sau folosiți o spatulă mare pentru a transfera clătita pe o farfurie. Praf cu zahăr de cofetărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și FeliateLa 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și Feliate
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă
DificultateGreu
Gata În1 h, 5 m.
Porții4
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
OcaziiHalloween
Revista