Clătite Cu Șuncă De Sparanghel
Rețeta de clătite cu șuncă de sparanghel ar putea satisface pofta ta mediteraneană în jur 45 minute. Pentru $1.19 pe portie, primești o masă de dimineață care servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 18g de proteine, 22g de grăsime, și un total de 296 calorii. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. Dacă aveți la îndemână granule de bouillon de pui, praf de copt, lapte și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este destul de rău. Încercați Clătite De Sparanghel, Clătite de șuncă și sparanghel, și Clătite de pui și sparanghel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un blender, combinați primele șase ingrediente; acoperiți și procesați până se omogenizează. Se da la frigider 1 ora.
Încălziți un 8-in ușor uns. tigaie antiaderentă; se toarnă 2 linguri de aluat în centrul tigaiei. Ridicați și înclinați tava pentru a acoperi uniform fundul. Gatiti pana cand blatul pare uscat; întoarceți și gătiți cu 15-20 de secunde mai mult.
Scoateți-l pe un suport de sârmă. Repetați cu aluatul rămas, ungând tigaia după cum este necesar. Când se răcește, stivați crepele cu hârtie cerată sau prosoape de hârtie între ele.
Într-o tigaie mare, aduceți 1/2 înăuntru. de apă la fierbere.
Adăugați sparanghel; acoperiți și gătiți timp de 3 minute.
Scurgeți și puneți imediat sparanghelul în apă cu gheață; se scurge și se usucă.
Pe fiecare crep, stratificați o felie de șuncă, felie de brânză elvețiană și trei sulițe de sparanghel.
Rulați și puneți-l într-un 11-in uns. x 7-în. vas de copt.
Într-o cratiță, topiți untul. Se amestecă făina și bulionul. Se amestecă treptat în apă. Se aduce la fierbere la foc mediu; gatiti si amestecati 2 minute sau pana se ingroasa. Reduceți căldura; se amestecă brânza cheddar până se topește. Se amestecă smântâna, ciupercile și arpagicul.
Se coace, neacoperit, la 350 cm.timp de 20-25 minute sau până se încălzește.