Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de masă de dimineață, așa că încercați Crepele cu sos de Caramel și nuci pecan prăjite. Pentru 96 cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 258 calorii, 5g de proteine, și 20g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 12. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână făină, unt, coniac și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Budincă de orez de modă veche cu Caramel sărat și nuci pecan prăjite, Clătite cu sos de Caramel, și Clătite de căpșuni de ciocolată cu sos de Caramel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați primele 6 ingrediente în blender și amestecați până se omogenizează.
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Lăsați să stea 1 oră la temperatura camerei. Amestecați din nou înainte de utilizare.
3
Periați ușor tigaia antiaderentă cu diametrul de 8 până la 9 inci cu unt topit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Se încălzește la foc mediu-mare.
5
Se toarnă puțină 1/4 cană de aluat în tigaie, înclinându-se pentru a permite aluatului să acopere fundul tigaiei. Gatiti pana cand crepul este auriu pe fund, aproximativ 1 minut. Întoarceți crepa și gătiți până se rumenesc pe fund, aproximativ 45 de secunde.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Transferați la prosop de hârtie. Repetați cu aluatul rămas, făcând aproximativ 24 de clătite și stivuind clătite între prosoape de hârtie. Mișto.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crepe
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De Hârtie
1
Combinați cajeta, laptele și untul într-o cratiță medie grea. Aduceți la fierbere. Reduceți focul la mediu și fierbeți până când sosul se reduce la 2 3/4 căni, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Sos
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Se ia de pe foc. Se amestecă coniacul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coniac
3
Așezați 1 crep pe suprafața de lucru.
4
Se întinde cu 1 lingură de sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos
5
Se presară cu 1 lingură de nuci pecan tocate. Îndoiți crepul în jumătate peste umplutură, apoi din nou în jumătate, formând triunghi. Repetați cu crepele rămase, sosul și nucile pecan. Aranjați crepele în două vase de copt din sticlă de 13x9x2 inci. (Poate fi pregătit cu 1 zi înainte. Acoperiți și răciți crepele și sosul rămas separat. Reîncălziți sosul doar până se toarnă înainte de a continua.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci Pecan
Crepe
Sos
6
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
7
Se toarnă sosul rămas peste crepe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crepe
Sos
8
Coaceți până se încălzește, aproximativ 15 minute.
Vin recomandat: Bordeaux, Firimituri De Biscuiți Graham Cu Ciocolată (aproximativ 14 Biscuiți întregi), Burgundia Albă
Bordeaux, șampanie și Burgundia albă sunt alegeri excelente pentru Franceză. Vinul francez este la fel de divers ca mâncarea franceză, dar rareori greșești cu șampania. Dacă masa dvs. necesită un vin alb, puteți încerca și un visiniu alb. Pentru un roșu, încercați un amestec roșu bordeaux. Chateau Pindefleurs St-Emilion Bordeaux cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 22 de dolari pe sticlă.