Clătite cu căpșuni și smântână
Clătite cu căpșuni și smântână ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Pentru $2.24 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 572 calorii, 11g de proteine, și 38g de grăsime fiecare. Funcționează bine ca o masă de dimineață. 196 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Un amestec de frișcă, zahăr, lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este bun. Încercați Clătite de ciocolată cu căpșuni și smântână, Căpșuni slabe și clătite de Ciocolată Cremă, și Clătite de ciocolată cu căpșuni și cremă de brânză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați smântâna și zahărul într-un castron mare. Folosind un blender de mână sau un tel, bateți smântâna și zahărul împreună până când smântâna atinge vârfuri rigide. Acoperiți și păstrați la rece la frigider.
Așezați căpșunile, zahărul și lichiorul de portocale într-un castron, aruncați astfel încât căpșunile să fie acoperite, apoi lăsați să stea pe tejghea în timp ce asamblați crepele.
Bateți împreună ouăle, laptele, vanilia și 2 linguri de unt topit. Într-un castron separat, amestecați făina, un vârf de sare și zahărul.
Bateți ingredientele umede în ingrediente uscate până când nu rămân bulgări.
Folosind o perie de patiserie rezistentă la căldură, periați o tigaie antiaderentă de 10 inci cu unt, apoi încălziți la foc până când untul începe să pulverizeze.
Adăugați puțin sub 1/4 cană de aluat în tigaie, apoi rotiți tigaia până când aluatul acoperă cât mai mult din fundul tigaiei. Gatiti pana cand aluatul incepe sa se rumeneasca, aproximativ 1 minut. Folosind o spatulă de cauciuc, răsturnați crepa și gătiți până când cealaltă parte este maro, aproximativ 1 minut.
Scoateți din tigaie și repetați cu aluatul rămas.
Așezați 2 până la 3 clătite pe fiecare farfurie și împărțiți căpșunile și o bucată de smântână. Îndoiți crepul în jumătate și serviți.
Vin recomandat: Bordeaux, șampanie, Burgundia Albă
Bordeaux, șampanie și Burgundia albă sunt alegeri excelente pentru Franceză. Vinul francez este la fel de divers ca mâncarea franceză, dar rareori greșești cu șampania. Dacă masa dvs. necesită un vin alb, puteți încerca și un visiniu alb. Pentru un roșu, încercați un amestec roșu bordeaux. Chateau Pindefleurs St-Emilion Bordeaux cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 22 de dolari pe sticlă.
![Chateau Pindefleurs St-Emilion Bordeaux]()
Chateau Pindefleurs St-Emilion Bordeaux
Aroma complexă este punctată de atingeri de lungă durată de fructe de pădure roșii complet coapte. Beat ca un vin tânăr, Chinculteau Pindefleurs permite înflorirea fructelor sale proaspete. Păstrat într-o pivniță, derulează un gust lung și mătăsos în gură, semnul Grands Crus Din Saint-Emilion.Amestec: 90% Merlot, 5% Cabernet Sauvignon, 5% Cabernet Franc