Clătite Cu Banane Din Cereale Integrale

Clătite Cu Banane Din Cereale Integrale
Clătite cu banane din cereale integrale este un mic dejun care servește 3. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 328 calorii. Pentru 54 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de Allrecetes. Mergeți la magazin și ridicați sare, făină, ulei de canolan și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Este o opțiune bună dacă urmăriți un lacto ovo vegetarian dieta. 5 persoane au fost impresionate de această rețetă. În general, această rețetă câștigă un destul de bine scor spoonacular de 60%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Clătite Cu Banane Din Cereale Integrale, Clătite Vegane Cu Banane (Fără Cereale, Paleo), și Clătite cu banane (fără gluten, 100% cereale integrale, fără lactate).

Instrucțiuni

1
Preîncălziți grătarul la 375 grade F (190 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Amestecați făina integrală de grâu, făina de migdale, ovăzul, praful de copt și sarea într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Integrală De GrâuFăină Integrală De Grâu
Praf De CoptPraf De Copt
Făină De MigdaleFăină De Migdale
OvăzOvăz
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Bateți un ou într-un castron separat. Bateți laptele, banana și uleiul de canola în oul bătut; se toarnă în amestecul de făină și se amestecă până se combină într-un aluat cocoloaș.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De CanolaUlei De Canola
BananeBanane
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
LapteLapte
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Se toarnă aluatul 1/2 cană la un moment dat pe plita fierbinte; gatiti pana cand marginile devin clare si s-au format bule pe partea de sus, 3 pana la 5 minute. Întoarceți clătitele și continuați să gătiți până când fundul clătitelor se rumenesc, încă 3 până la 5 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie

Echipamente

DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții3
Scor De Sănătate11
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de dimineataMic dejun
Revista