Clătite condimentate cu nucă de cocos cu fructe tropicale

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de masă de dimineață, așa că încercați clătite de nucă de cocos condimentate cu fructe tropicale. Pentru 89 cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 22g de grăsime, și un total de 307 calorii. Această rețetă servește 20. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați făină, ulei vegetal, sirop de arțar și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor este destul de rău. Încercați Clătite Condimentate Cu Nucă De Cocos Cu Fructe Tropicale, Salată De Fructe Tropicale Cu Nucă De Cocos, și Iaurt Congelat Cu Nucă De Cocos Cu Fructe Tropicale pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 250.
Bateți primele 6 ingrediente și 3/4 linguriță de sare într-un castron mare.
Bateți laptele de cocos, 1 1/4 căni de apă caldă, 2 linguri de sirop de arțar și vanilie într-un castron mediu.
Bateți amestecul de lapte de cocos în ingrediente uscate până când aluatul este turnat.
Încălziți grătarul sau tigaia la foc mediu-mare; periați cu ulei vegetal. Lucrând în loturi, adăugați aluat cu 1/4 cană. Lucrând rapid și folosind spatele lingurii, întindeți fiecare clătită la o rundă de aproximativ 4 inci. Gatiti pana cand apar bule mici pe suprafata si fundul clatitelor sunt aurii, reducand caldura daca se rumeneste prea repede, 2 pana la 3 minute. Întoarceți; gatiti pana devin aurii, 1-2 minute.
Transferați pe foaia de copt. Păstrați cald în cuptor.
Așezați 2 până la 3 clătite pe fiecare farfurie. Se acoperă cu salată de fructe tropicale, sirop de arțar și fistic tocat.