Cluster De Ciocolată-Tort Cu Unt De Arahide
Această rețetă face 30 de porții cu 128 calorii, 3G de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru 34 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Un amestec de amestec de tort de ciocolată, unt de arahide cremos, topping rece biciuit și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Granola Cu Unt De Arahide Cu Cluster Mare, Tort de ciocolată cu ciocolată cu lapte-glazură de unt de arahide și unt de arahide fragil, și Tort de ciocolată cu unt de arahide cu o glazură specială de unt de arahide pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°.
Pregătiți aluatul de tort și coaceți conform instrucțiunilor de pe pachet pentru straturi rotunde de 2 (9 inci). Prăjituri răcoroase în tigăi 10 min.
Scoateți pe rafturile de sârmă; se răcește complet. Între timp, bateți amestecul de budincă și laptele cu biciul 2 min.
Adăugați unt de arahide; se amestecă bine. Dați la frigider până când este gata de utilizare.
Amestecați nucile și ciocolata topită până când nucile sunt acoperite uniform. Aruncați cu linguri pe foaia de copt acoperită cu hârtie cerată. La frigider 10 min. sau până la firmă.
Stivați straturile de tort pe farfurie, umplând straturile cu 1 cană de amestec de budincă. Se amestecă ușor biciul rece în amestecul de budincă rămas; răspândit peste partea de sus și de tort. Decorați cu ciorchini de ciocolată.