Clementină-curcan sărat cu sos de ochi roșii

Clementină-curcan sărat cu sos de ochi roșii
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați curcanul sărat cu clementină cu sos roșu. Această rețetă servește 16. O porție conține 667 calorii, 91G de proteine, și 30g de grăsime. Pentru $1.9 pe portie, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de ceapă, unt, stoc de curcan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 67%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Curcan de salvie lăcuit cu cafea cu sos de ochi roșii, Cotlete de curcan prăjite cu pui cu sos de ochi roșii, și Redeye Gravy.

Instrucțiuni

1
Frecați sarea și coaja de clementinăîmpreună într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ClementinăClementină
SareSare
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Presărați sare condimentată în cavitățile principale și ale gâtului de curcan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SareSare
3
Așezați curcanul într-o tigaie mare.Rezervați 2 lingurițe de sare de clementină pentruprăjire;presărați sarea rămasă peste tot. Acoperiți tigaia cu folie de plastic șifrigiderați curcanul peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ClementinăClementină
Toată TurciaToată Turcia
SareSare
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
4
Clătiți bine curcanul în interior și în exterior; se usucă. Clătiți tigaia mare șiștergeți uscat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată TurciaToată Turcia
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
5
Așezați raftul în tigaie; așezați curcanul pe raft și lăsați să stea descoperit la temperatura camerei 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Setați rack - ul la cea mai joasă poziție în cuptor și preîncălziți la 375 buc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aripi De CurcanAripi De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Tăiați 6 Clementine în sferturi (rezerverrămânând Clementine pentru o altă utilizare). Stuffcut Clementine și ceapă în cavitatea principală.Legați picioarele împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ClementinăClementină
CeapăCeapă
8
Întindeți untul peste curcan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Toată TurciaToată Turcia
9
Se presara cu 1 lingurita de piperși rezervat 2 lingurițe de sare clementină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ClementinăClementină
SareSare
10
Se toarnă 3 căni de bulion de pui în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supă De PuiSupă De Pui
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
11
Friptură de curcan 45 de minute; ungeti cu sucuri de tigaie. Reduceți temperatura cuptorului la 350 de metri cubi F. prăjiți curcanul până când termometrul de citire instantanee este introdus în cea mai groasă parte a registrelor înalte 165 de metri cubi f, ungând ocazional cu sucuri de tigaie, adăugând mai mult bulion pentru a menține nivelul lichidului și acoperind slab cu folie dacă se rumenesc prea repede, aproximativ 3 3/4 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată TurciaToată Turcia
BulionBulion
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
CuptorCuptor
TigaieTigaie
12
Transferați curcanul în platou; cort cu folie și lăsați să se odihnească 30 până la 45 de minute (temperatura internă va crește cu 5 până la 10 grade).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată TurciaToată Turcia
1
Se toarnă sucuri din tigaia de prăjireîntr-o ceașcă mare de măsurare. Îndepărtați grăsimea care se ridică la suprafață într-o cană de măsurare de 1 cană.
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
2
Adăugați suficient stoc de curcan la panjuices degresate pentru a măsura 5 căni. Dacă este necesar, adăugațisuficientă grăsime rezervată din stocul de curcan lagrăsime din sucurile de tigaie pentru a măsura 1/2 cană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Turcia StocTurcia Stoc
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Încălziți 1/2 cană de grăsime într-o cratiță mare greapeste foc mediu-mare.
4
Adauga sunca si saut 83 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șuncășuncă
5
Bateți în făină; gatiti 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
6
Bateți în 5 căni amestec de bulion și cafea.Se fierbe până când sosul se reduce la 61/2 căni, aproximativ15 minute. Condimentează după gust cu piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CafeaCafea
PiperPiper
BulionBulion
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
7
Serviți curcanul cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată TurciaToată Turcia
SosSos
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții16
Scor De Sănătate25
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista