Clementine-Tort De Curmale

Clementine-Tort De Curmale
Nevoie de o desert vegetarian? Tortul cu curmale Clementine ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Această rețetă servește 12 și costă 49 de cenți pe porție. O porție conține 266 calorii, 4G de proteine, și 9g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de ulei de nucă, făină, Clementine și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor nu este atât de mare. Rețete similare includ Salată de grâu Bulghar, curmale și clementine, Curmale, Migdale Și Clementine Crăciun Stollen, și Tort De Clementină.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Înveliți o tigaie rotundă de 9 inci cu spray de gătit. Linia de jos a tigaie cu hârtie pergament; strat cu spray de gătit. Praf cu 2 lingurițe de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Formă De TortFormă De Tort
3
Rezervați 5 nuci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NuciNuci
4
Așezați nucile rămase, 6 curmale și Clementine în robotul de bucătărie; procesați până la sol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ClementinăClementină
NuciNuci
DateDate
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
5
Combinați zahărul brun, untul și uleiul într-un castron mare; bateți cu un mixer la viteză medie până se omogenizează bine. Bateți în vanilie și ou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
VanilieVanilie
UntUnt
OuăOuă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
6
Combinați făina, bicarbonatul de sodiu și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
7
Adăugați amestecul de făină și Zara alternativ la amestecul de zahăr, începând și terminând cu amestecul de făină; se amestecă după fiecare adăugare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte BătutLapte Bătut
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
8
Adăugați amestecul de nuci și curmalele tocate; bate la viteză medie 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
DateDate
9
Se toarnă aluatul în tigaia pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
10
Coaceți la 350 timp de 45 de minute sau până când o culegere de lemn introdusă în centru iese curată. Se răcește în tigaie 10 minute pe un suport de sârmă; scoateți din tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
TigaieTigaie
11
Combinați zahărul pudră și sucul, amestecând cu un tel până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
SucSuc
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
12
Stropiți glazura peste tortul cald; se întinde pe partea superioară a stratului. Se acoperă cu 5 jumătăți de nucă rezervate. Tort rece pe un suport de sârmă 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumatati De NucJumatati De Nuc
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții12
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista