Clatite usoare cu faina de orez

Clatite usoare cu faina de orez
Rețeta de clătite ușoare cu făină de orez poate fi făcută în aproximativ 20 de minute. Pentru 49 de cenți per porție, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8 g de proteine, 10 g de grăsimi și un total de 384 de calorii. Această rețetă servește 2. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și prietenoasă cu fodmap. Dacă aveți la îndemână ou, făină de orez, ulei vegetal și alte câteva ingrediente, le puteți face. Funcționează bine ca un mic dejun foarte prietenos cu bugetul. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 2 ar spune că a ajuns la fața locului. Vă este adus de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă un scor nu atât de spectaculos de 30%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au plăcut și Crepe ușoare fără gluten cu făină de orez, clătite olandeze cu mere pentru bebeluși cu făină încolțită și ouă la cuptor peste orez și clătite cu cereale.

Instrucțiuni

1
Amestecați făina de orez și sarea într-un castron; formați un godeu în centrul amestecului. Se amestecă oul, uleiul vegetal și suficientă apă pentru a obține un aluat fin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
DuzinăDuzină
Făină De OrezFăină De Orez
2 Uncii Fluide De Amestec Acru2 Uncii Fluide De Amestec Acru
1 Cană De Făină Universală Sau Mai Mult, După Cum Este Necesar1 Cană De Făină Universală Sau Mai Mult, După Cum Este Necesar
Carne Albă Mărunțită Din Curcanul Tău FriptCarne Albă Mărunțită Din Curcanul Tău Fript
Echipamente pe care le vei folosi
Frisca Si/sau Zahar Pudra, Pentru ServireFrisca Si/sau Zahar Pudra, Pentru Servire
2
Pulverizați o tigaie antiaderentă cu spray de gătit și puneți la foc mediu; turnați aproximativ 1/4 cană de aluat în tigaia fierbinte. Înclinați tava până când aluatul acoperă toată suprafața inferioară, formând o clătită subțire; gatiti 1 minut. Întoarceți și gătiți încă aproximativ 1 minut. Repetați cu aluatul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Oreo Cu Conținut Scăzut De Grăsimi, ZdrobitePrăjituri Oreo Cu Conținut Scăzut De Grăsimi, Zdrobite
Echipamente pe care le vei folosi
Dip De Spanac și AnghinareDip De Spanac și Anghinare
DificultateUșor
Gata În20 m.
Porții2
Scor De Sănătate3
Revista