Clatite Enchilada
Reteta Clatite Enchilada este gata în aproximativ 50 de minute și este cu siguranță o uimitoare vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. Această rețetă face 12 porții cu 445 calorii, 18g de proteine, și 19g de grăsime fiecare. Pentru 92 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. Dacă aveți la îndemână făină de porumb, cățel de usturoi, făină și alte câteva ingrediente, o puteți face. Funcționează bine ca o masă de dimineață foarte accesibilă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este solid. Încercați Placinta Enchilada cu sos enchilada de 2 Minute, Clătite cu iaurt grecesc din grâu integral Quinoa {cele mai sănătoase clătite pe care le-am făcut vreodată}, și Clătitele mele fără Gluten (și clătite lipicioase de budincă de caramele!) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță, gătiți carnea de vită și usturoiul la foc mediu până când carnea nu mai este roz; scurgeți.
Adăugați roșiile, sosul de roșii și sarea. Aduceți la fierbere reduceți căldura; se fierbe, neacoperit, timp de 30 de minute.
Între timp, într-un bol, combinați amestecul de biscuiți, făina și făina de porumb.
Se toarnă bater de 1/2 cupfuls pe o tavă fierbinte unsă; răspândit la 6-in. diametru. Întoarceți-vă când se formează bule deasupra clătitelor. Gatiti pana cand a doua parte este maro auriu.
Între timp, într-o tigaie, prăjiți ouăle până când centrul este complet setat.
Puneți două ouă pe două clătite. Se acoperă cu amestec de carne, brânză și ceapă.