Clatite de ovaz cu mere prăjite cu arțar

Clatite de ovaz cu mere prăjite cu arțar
Clatite de ovaz cu mere prăjite cu arțar glazurate ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 15g de proteine, 22g de grăsime, și un total de 597 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 1,23 USD pe porție. Dacă aveți mere galan, bicarbonat de sodiu, ouă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 3 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 35 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este bun. Încercați Filet de porc prăjit și mere glazurate cu arțar, Morcovi și mere glazurate cu arțar, și Clătite cu lapte bătut cu mere de arțar și nuci pecan pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru mere: Preîncălziți cuptorul la 375 grade F. Într-un castron mare, aruncați merele cu scorțișoară, nucșoară și sirop de arțar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru ServireSirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire
Măr Suplimentar OpționalMăr Suplimentar Opțional
Pentru Conservare,Pentru Conservare,
1 Ceapă Galbenă Medie, Tăiată Grosier în Bucăți Egale1 Ceapă Galbenă Medie, Tăiată Grosier în Bucăți Egale
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Periere și PrăjirePentru Periere și Prăjire
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Așezați merele într-un vas de copt din sticlă de 9 inci, turnați amestecul de sirop și prăjiți până se caramelizează și se înmoaie, amestecând de câteva ori, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Conservare,Pentru Conservare,
1,5 Kilograme De Rubarbă, Tăiată în Bucăți Mari1,5 Kilograme De Rubarbă, Tăiată în Bucăți Mari
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt Din SticlăTava De Copt Din Sticlă
1
Combinați ovăzul și laptele de unt într-un bol mediu și lăsați să stea cel puțin 15 minute și până la 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal (cantitatea Depinde De Metoda De Gătit)Ulei Vegetal (cantitatea Depinde De Metoda De Gătit)
Cești De Mărimea Unei Gustări PiersiciCești De Mărimea Unei Gustări Piersici
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Periere și PrăjirePentru Periere și Prăjire
2
Amestecați făina, zahărul, praful de copt, bicarbonatul de sodiu, sarea, scorțișoara și nucșoara într-un bol mare până când sunt combinate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Despre Zahărul De CofetariDespre Zahărul De Cofetari
Măr Suplimentar OpționalMăr Suplimentar Opțional
1 Ceapă Galbenă Medie, Tăiată Grosier în Bucăți Egale1 Ceapă Galbenă Medie, Tăiată Grosier în Bucăți Egale
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Periere și PrăjirePentru Periere și Prăjire
3
Bateți împreună ouăle, laptele, siropul de arțar și vanilia până se omogenizează, apoi amestecați amestecul de ovăz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru ServireSirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire
Acoperire Cu Bomboane Albe, OpționalAcoperire Cu Bomboane Albe, Opțional
(Keebler)(Keebler)
Ulei Vegetal, Pentru Periere și PrăjireUlei Vegetal, Pentru Periere și Prăjire
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
4
Adăugați amestecul umed în amestecul uscat și amestecați până când este doar combinat (poate fi cocoloaș). Acoperiți și lăsați să se odihnească 15 minute.
5
Așezați o tavă antiaderentă sau o tigaie antiaderentă la foc mediu și ungeți cu ulei sau unt topit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
6
Se toarnă aluatul în porții reduse de 1/4 cană pe tavă și se gătește până când clătitele se rumenesc pe fund și marginile încep să pară uscate, aproximativ 2 minute. Întoarceți cu grijă cu o spatulă și gătiți încă 1 1/2 până la 2 minute. Repet.
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă
7
Serviți imediat acoperit cu merele prăjite și mai mult sirop de arțar, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru ServireSirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire
Pentru Conservare,Pentru Conservare,
DificultateExpert
Gata În1 h, 35 m.
Porții6
Scor De Sănătate15
Revista