Clatite de miere de grâu integral cu unt de miere de var

Clatite de miere de grâu integral cu unt de miere de var
Clătitele cu miere de grâu integral cu unt de tei de miere ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 14g de proteine, 30g de grăsime, și un total de 614 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 2,42 USD pe porție. 21 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Dacă aveți la îndemână bicarbonat de sodiu, sare, făină și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 25 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Cu o lingură scor de 53%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Clatite de miere de grâu integral cu unt de miere de var, Miere de flori de portocale crude din grâu integral și clătite de Ricotta adaptate din miere de grâu integral Donna Hay și clătite de ricotta din "Fresh and Light", și Clătite De Grâu Cu Miere pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
1
Bateți untul, mierea și coaja de tei într-un bol până se omogenizează sau pulsați pentru a le combina într-un mini robot de bucătărie. La frigider până când este gata de servit cu clătitele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Echipamente pe care le vei folosi
(cum Ar Fi Biscuiții Marie)(cum Ar Fi Biscuiții Marie)
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
1
Bateți împreună făina, bicarbonatul de sodiu, sarea și scorțișoara într-un bol mare. Într-un castron separat, amestecați împreună laptele de unt, ouăle, untul topit și mierea. Se amestecă ingredientele umede în ingredientele uscate până se combină; nu vă faceți griji cu privire la bulgări.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Despre Zahărul De CofetariDespre Zahărul De Cofetari
Ulei Vegetal (cantitatea Depinde De Metoda De Gătit)Ulei Vegetal (cantitatea Depinde De Metoda De Gătit)
Poate Dieta SifonPoate Dieta Sifon
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
(Keebler)(Keebler)
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
2
Topiți 1 lingură de unt într-o tigaie mare la foc mediu-mare. Lucrând în loturi, aruncați aluatul, aproximativ 1/4 cană la un moment dat, în tigaie. Gatiti pana cand suprafata este barbotare si fundul este maro auriu, 2-3 minute. Întoarceți fiecare clătită și gătiți până când fundul se rumenesc și clătita este fermă, încă aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
3
Scoateți clătita pe un platou și acoperiți-o cu folie. Repetați cu aluatul rămas, folosind mai mult unt, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
4
Se servește acoperit cu untul de miere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt De MiereUnt De Miere
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista