Clatite de dovleac-ghimbir cu unt de ghimbir
Clatite de dovleac-ghimbir cu unt de ghimbir ar putea fi doar masa de dimineata pe care o cautati. Această rețetă servește 3. O porție conține 398 calorii, 10g de proteine, și 12g de grăsime. Pentru $1.35 pe portie, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați praful de copt, laptele, făina și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Clatite de dovleac-ghimbir cu unt de ghimbir, Clatite De Dovleac Cu Ghimbir Confiate, și Clatite de Ricotta de dovleac cu sirop de ghimbir-cimbru.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, amestecați făina, zahărul brun, praful de copt, bicarbonatul de sodiu, scorțișoara, ghimbirul, nucșoara și sarea. Într-un alt bol, amestecați oul, laptele, dovleacul, iaurtul și untul până se amestecă bine. Se amestecă amestecul de ou în amestecul de făină doar până se umezește uniform.
Așezați o tavă antiaderentă sau o tigaie antiaderentă de 12 inci la foc mediu (350); când este fierbinte, acoperiți ușor cu unt și reglați căldura pentru a menține temperatura. Lingura aluat în porțiuni 1/3-cupa pe tavă și ușor răspândit în runde de 4 inch. Gătiti până când clătitele se rumenesc pe fund și marginile încep să pară uscate, 2 până la 3 minute; întoarceți cu o spatulă largă și rumeniți alte părți, cu 2 până la 3 minute mai mult. Pe măsură ce clătitele sunt gătite, transferați pe foi de copt și păstrați la cald într-un cuptor de 200.
Se servește cald cu unt de ghimbir confiat și sirop de arțar.
Unt de ghimbir confiat: într-un bol, cu o lingură de lemn, amestecați 2 linguri de ghimbir confiat tocat fin în 1/4 cană (1/8 lb.) unt moale (se înmoaie într-un cuptor cu microunde la putere maximă [100%] timp de 5 până la 10 secunde). Se răcește până se întărește înainte de servire. Face aproximativ 1/4 cană.