Clasic La Cuptor Mostaccioli

Clasic La Cuptor Mostaccioli
Clasic la cuptor Mostaccioli este un fără gluten, primar, prietenos cu fodmap și דל פחמימות, rețetă cu 6 porții. Pentru $ 1.97 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 388 calorii, 27G de proteine, și 27G de grăsime. 5 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta funcționează cel mai bine ca un curs principal, și se face în aproximativ 35 minute. Un amestec de carne de vită măcinată, brânză romano, sos de spaghete și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este bun. Încercați Mostaccioli Coapte, Mostaccioli Coapte, și Mostaccioli Coapte pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Carne brună în tigaie mare; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Se amestecă mostaccioli, sos de spaghete și 1/2 cană de brânză Romano. Lingură în vas de copt 13x9-inch. Se acoperă cu brânză mozzarella și restul de 1/4 cană de brânză Romano.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, ScurseCutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, Scurse
Sos De PasteSos De Paste
și Piper Portocaliuși Piper Portocaliu
MostaccioliMostaccioli
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
3
Coaceți la 375 grade F timp de 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
DificultateNormal
Gata În35 m.
Porții6
Scor De Sănătate9
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista