Clam Dip necesită în jur 45 minute de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă pescatariană are 1254 calorii, 29G de proteine, și 85g de grăsime per portie. Această rețetă servește 3 și costă 3,54 USD pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. Doar câțiva oameni au plăcut cu adevărat acest hor d ' oeuvre. Acesta este adus la tine de retetele mele. Un amestec de scoici, amestec de supă de legume, pâine rotundă de aluat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Cu o lingură scor de 73%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Pizza Dip, Pui Enchilada Dip, și Iaurt și Feta Dip.
Instrucțiuni
1
Combinați primele 5 ingrediente într-un castron mare. Acoperiți și răciți scufundarea timp de 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Serviți cu cuburi de pâine și legume crude.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2/3 Cană De Unt Topit, împărțit
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Clams. Buttery chardonnay este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Ai putea încerca Laguna Winery râul rus Chardonnay. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,1 din 5 stele și un preț de aproximativ 16 dolari pe sticlă.