Clafouti De Mure-Ghimbir

Clafouti De Mure-Ghimbir
Blackberry-Ginger Clafouti este un fără gluten și vegetarian rețetă cu 8 porții. Pentru $1.13 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 208 calorii, 5g de proteine, și 11g de grăsime. 79 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un cuplu de oameni le-a plăcut foarte mult acest desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Un amestec de extract de vanillan, mure, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este solid. Încercați Clafouti De Mure-Ghimbir, Blackberry Vanilla Clafouti, și Granita De Mure Și Ghimbir pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Ungeți o farfurie de plăcintă de 9 inci cu unt. Pudrați vasul cu 1 lingură de zahăr, asigurându-vă că acoperiți și părțile laterale! Fac acest lucru ținând placa de plăcintă aproape verticală și strălucind zahărul în jurul marginii. Puneți placa de plăcintă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
ZahărZahăr
3
Folosind un mixer cu suport, un mixer electric manual sau un blender, amestecați restul de 1/3 cană de zahăr, făină, 1/4 linguriță sare, ghimbir, garam masala, ouă, lapte, smântână grea și vanilie și lăsați-l să meargă până când amestecul este spumos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Garam MasalaGaram Masala
Cremă GreaCremă Grea
VanilieVanilie
GhimbirGhimbir
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
OuăOuă
LapteLapte
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Stand MixerStand Mixer
4
Aranjați murele în fundul farfuriei de plăcintă (nu-mi place să arate prea uniform) și turnați cu grijă aluatul în vas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MureMure
5
Coaceți timp de 40 până la 50 de minute, rotind vasul la jumătate pentru a asigura o gătire uniformă. Veți ști că s-a terminat când introduceți un cuțit în centru și acesta iese curat. Nu vă faceți griji dacă anumite zone se umflă mai mult decât altele, deoarece clafouti se răcește pe tejghea, se va uniformiza.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
CuțitCuțit
6
Se servește cald sau la temperatura camerei, praf cu puțin zahăr pudră și acoperit cu puțină frișcă, dacă se dorește. Îmi place așa cum este când iese din cuptor!
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
FrișcăFrișcă
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Combinați bețișoarele de scorțișoară, cuișoarele, semințele de cardamom verde, semințele de cardamom negru, dacă le folosiți într-o râșniță de condimente sau râșniță de cafea și măcinați până la finețe. Păstrați amestecul de condimente într-un recipient etanș, departe de lumina directă a soarelui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Baton De ScorțișoarăBaton De Scorțișoară
Semințe De CardamomSemințe De Cardamom
Amestec De CondimenteAmestec De Condimente
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
CafeaCafea
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista