Cjarsons
Cjarsons ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul felului principal. O porție conține 662 de calorii, 29 g de proteine și 28 g de grăsimi. Această rețetă servește 4. Pentru 1,35 USD per porție, această rețetă acoperă 24% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și cumpărați brânză ricotta, ceai verde, bulion de pui și alte câteva lucruri pentru a o prepara astăzi. Vă este adus de Foodnetwork. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă lacto ovo vegetariană. Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 52%. Acest scor este bun. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: .
Instrucțiuni
Aduceți 6 litri de apă la fiert și adăugați 2 linguri de sare.
Faceți un godeu cu făina și puneți în centru ricotta, ricotta afumată, ouăle, sare, coacăze, ciocolată, nucșoară, coaja de lămâie, ceai și pătrunjel. Încorporați totul cu mâinile pentru a forma un aluat. Împărțiți aluatul în 4 bucăți și rulați într-un diblu sau tub de aproximativ 1 inch grosime. Aplatizați tubul la aproximativ 1/4-inch grosime și tăiați în bucăți de 1 1/2-inch lungime. Aceștia se numesc cjarsons. Puneți cjarsons în apă clocotită și gătiți până când plutesc, aproximativ 5 până la 7 minute. Între timp, puneți supa de pui, salvie și untul într-o tigaie de 12 până la 14 inchi și aduceți la fierbere.
Scurgeți cjarsons și aruncați-l în tigaie cu amestecul de unt. Se amestecă pentru a acoperi și servi.