Cizmar de pere cu afine uscate și biscuiți de porumb măcinați cu piatră

Cizmar de pere cu afine uscate și biscuiți de porumb măcinați cu piatră
Pear Cobbler cu afine uscate și biscuiți de porumb măcinat cu piatră ar putea fi doar Sud rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 10 și costă 2,29 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 585 calorii. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest desert. Această rețetă este plăcută de 2 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână zahăr, afine, pere bosc și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor este destul de rău. Încercați Drop-Biscuit pere și Cobbler de cireșe uscate, Crupe Cremoase Măcinate Cu Piatră, și Grâu măcinat cu piatră cu Gruyere pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Bateți făina, făina de porumb, 1/4 cană zahăr, praf de copt și 1/2 linguriță sare grosieră într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/3 Cană Melasă1 1/3 Cană Melasă
File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Adăugați unt răcit; frecați cu vârful degetelor până când amestecul seamănă cu masa grosieră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
3
Adăugați cremă; se amestecă doarpână la umezire. Adunați aluatul împreună; formați-vă într-un buștean lung de 8 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
4
Tăiați Jurnalul transversalîn opt runde groase de 1 inch.
5
Întindeți 3 linguri de zahăr pe farfurie. Înmuiați 1 parte tăiată a fiecărui biscuit în unt topit, apoi adăugați partea unsă cu unt în zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
6
Așezați biscuiții, cu zahăr în sus, pe platou; presărați zahărul rămas deasupra. Acoperiți și răciți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
1
Preîncălziți cuptorul la375 euro F. Unt 13x9x2-inch sticlă bakingdish.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Puneți perele într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Adauga next5 ingrediente; arunca.
4
Lăsați să stea 10 minute, aruncând ocazional.
5
Transferați umplutura de pere în vasul pregătit.Punct cu unt tăiat cubulețe. Acoperiți vasul cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
6
Coaceți până când perele sunt aproape fragede, aproximativ 50minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
7
Scoateți vasul din cuptor; se amestecă uscatafine în umplutură de pere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
8
Așezați biscuițileumplutura top. Continuați să coaceți descoperit până când umplutura clocotește gros, biscuiții sunt aurii palide, iar testerul introdus în biscuiți iese curat, cu aproximativ 35 de minute mai mult(biscuiții pot părea crăpați). Se răcește 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
9
Se servește cald cu înghețată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată Napolitană (cutie Bloc)Înghețată Napolitană (cutie Bloc)

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Southern funcționează foarte bine cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este Chateau Ste. Michelle Riesling. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 10 dolari.
Chateau Ste. Michelle Riesling
Chateau Ste. Michelle Riesling
# 14 vin Enthusiast Top 100 cele mai bune cumpără de 2018chateau ste. Michelles ' Columbia Valley Riesling este un amestec de Riesling din întreaga Washington Columbia Valley. Scopul lor este de a crea un Riesling vintage răcoritor, aromat, mediu-uscat după vintage. Vinul oferă arome și arome clare de mere cu note minerale subtile. Acesta este" Riesling-ul lor de zi cu zi", care este o plăcere de băut și ușor de asortat cu o varietate de alimente.Combinați cu fructe proaspete, crab, brânzeturi ușoare sau pui.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate5
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista