Cizmar De Nectarină Cu Crustă De Brioșă De Afine
Nectarine Cobbler cu crustă de brioșă de afine ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 8. Pentru $2.47 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 451 calorii, 6g de proteine, și 14g de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de nectarine, înghețată vanillan, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 23%, acest fel de mâncare nu este atât de excelent. Încercați Cobbler de afine și Nectarine, Caramel Apple-Pere Cobbler Cu Crustă De Brioșă De Ovăz, și Cizmar De Nectarină Albă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aruncați împreună primele 3 ingrediente într-un castron mare.
Topiți untul într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Adăugați amestecul de nectarină în tigaie; aduceți la fierbere și gătiți, amestecând des, 5 minute. Puneți amestecul de nectarină fierbinte într - un vas de copt ușor uns de 13 x 9 inci. Lingurați aluatul de brioșă de afine uniform peste amestecul fierbinte de nectarină.
Coaceți la 400 timp de 25 de minute sau până când crusta este maro aurie.
Se servește cu înghețată de vanilie.
Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel
Southern funcționează foarte bine cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Un vin pe care l-ați putea încerca este Karthauserhof Karthauserhofberg Riesling Kabinett. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 26 de dolari.
![Karthauserhof Karthauserhofberg Riesling Kabinett]()
Karthauserhof Karthauserhofberg Riesling Kabinett
Parfumul ceva de drojdie, foarte proaspăt, cu un accent distinct de fructe roșii, în special zmeură. Un dulap de dans elegant, ușor, cu finisaj mineral fin.