Cizmar De Miel

Cizmar De Miel
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete din sud, așa că încercați Cizmarul de miel. Această rețetă servește 12 și costă 1,37 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 19g de proteine, 23g de grăsime, și un total de 413 calorii. Un amestec de făină, sare, sos worcestershire și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Cu o lingură scor de 38%, acest fel de mâncare nu este atât de super. Încercați Herby miel cizmar, Jiffy Peach Cobbler – un cizmar puteți face oricând, fie cu piersici proaspete sau magazin cumparat, și Friptură de miel cu crustă de cârnați de miel și sos de tigaie proaspătă de struguri pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați făina, praful de copt, 1/4 cană parmezan și sarea într-un bol mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CoptPraf De Copt
ParmezanParmezan
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Se amestecă bine.
3
Tăiați untul până când amestecul este sfărâmicios.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
4
Adăugați lapte și amestecați doar până când aluatul formează o bilă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
LapteLapte
5
Întoarceți aluatul pe o suprafață înmuiată și frământați de câteva ori. până la neted. Îndepărtați aluatul la aproximativ o grosime de 3/4 inci și tăiați cercuri de 4 inci. Adunați resturile de aluat, apăsați-le împreună și repetați. Ar trebui să obțineți aproximativ 12 runde în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
6
Așezați cercurile pe o farfurie sau o foaie de copt ușor făinată și dați-le la frigider.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
7
Preîncălziți cuptorul la 400 grade F (200 grade C). Ungeți ușor un vas de copt de 9x11 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
CuptorCuptor
1
Încălziți untul într-o tigaie la foc mediu. Se amestecă ceapa; gătiți și amestecați până când ceapa s-a înmuiat și a devenit translucidă, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Adăugați usturoiul și gătiți, amestecând, încă 2 minute, având grijă să nu ardeți usturoiul. Dacă folosiți garam masala și pastă de curry, adăugați-le acum (Vezi notele bucătarului).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Garam MasalaGaram Masala
Pastă De CurryPastă De Curry
UsturoiUsturoi
3
Adăugați miel, sos Worcestershire, coniac, port și sare și piper. Gatiti si amestecati pana cand mielul este rumenit si fiert, amestecand frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos WorcestershireSos Worcestershire
Sare și PiperSare și Piper
2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate
MielMiel
PortPort
4
Adăugați mazărea în tigaie și amestecați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MazăreMazăre
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Se toarnă în 1 cană apă sau vin roșu și se aduce la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vin RoșuVin Roșu
ApăApă
6
Bateti in 1/4 cana faina. Se fierbe timp de 5 minute, amestecând frecvent, până când sosul se îngroașă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
7
Întindeți amestecul de miel în vasul de caserolă pregătit. Acoperiți cu cercuri de aluat scone, lăsând cercurile să se întâlnească doar la margini, dar lăsând loc pentru ca aburul să scape.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
AluatAluat
MielMiel
Echipamente pe care le vei folosi
Caserola Fel De MâncareCaserola Fel De Mâncare
8
Ungeți aluatul cu lapte, apoi presărați parmezan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ParmezanParmezan
AluatAluat
LapteLapte
9
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când biscuiții se rumenesc și umplutura este bulbucată, aproximativ 25 până la 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateExpert
Gata În1 h, 45 m.
Porții12
Scor De Sănătate7
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista