Cizmarul de fructe de țară este un vegetarian desert. Această rețetă servește 6 și costă 98 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 9g de grăsime, și un total de 349 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de praf de copt, lapte, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cizmar De Țară, Cizmar De Pui De Țară (Fără Probleme), și Cupcakes Clasice Cu Mere De Țară pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Se încălzește cuptorul la 350 F. în caserola de 1 1/2 litru, se topește untul în cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Între timp, într-un castron mediu, amestecați făina, zahărul, praful de copt, sarea și laptele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De Copt
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Lapte
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Se toarnă aluatul în caserolă pe unt fără a se amesteca cu untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
4
Întindeți fructele peste aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Arbol
Fructe
5
Coaceți aproximativ 1 oră sau până când blatul devine maro auriu.
Southern funcționează foarte bine cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Un vin pe care l-ați putea încerca este Domaine Leseurre Dry Cuvee Classique Riesling. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 23 de dolari.