Rețeta cizmarului de cireșe-migdale este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un uimitor fără gluten și vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare sudică. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 15g de proteine, 31g de grăsime, și un total de 556 calorii. Această rețetă servește 3 și costă 2,9 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Funcționează bine ca un desert accesibil. Dacă aveți la îndemână sare, unt, ouă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Pâine dulce moale de cireșe cu glazură de cireșe-migdale, Cherry Crumb Cake {Cherry & Almond-Improv}, și Cires Cizmar pentru rețete similare.
Riesling, vin spumant și Zinfandel sunt alegerile mele de top pentru Southern. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Tatomer Vandenberg Riesling cu un rating de 4, 1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 27 de dolari pe sticlă.