Ciuperci Și Strudel De Praz
Strudelul cu ciuperci și praz necesită aproximativ 1 oră și 10 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 24 de porții cu 105 calorii, 2G de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru 50 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 53 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți căței de usturoi, vin alb, pătrunjel și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor este destul de rău. Strudel de ciuperci și praz, Strudel de ciuperci și praz, și Strudel De Ciuperci sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare, încălziți 1 lingură de unt la foc mediu-mare.
Adăugați jumătate din ciuperci și praz; gatiti si amestecati pana cand ciupercile se rumenesc usor si prazul este fraged; scoateți din tigaie. Repetați cu untul rămas, ciupercile și prazul, adăugând usturoi în ultimul minut de gătit. Întoarceți totul la pan.
Se amestecă vinul și smântâna; gatiti 1-2 minute sau pana cand lichidul este aproape evaporat. Se amestecă ierburile, sarea și piperul.
Scoateți din tigaie; se răcește complet.
Preîncălziți cuptorul la 375 CP.
Așezați o foaie de aluat phyllo pe o suprafață de lucru; periați cu unt.
Strat cu cinci foi phyllo suplimentare, perindând fiecare strat. (Păstrați filoul rămas acoperit cu folie de plastic și un prosop umed pentru a preveni uscarea acestuia.)
Lingurați jumătate din amestecul de ciuperci în centrul treimii aluatului phyllo până la 1 in. de capete.
Presărați umplutura cu 2 linguri de brânză. Îndoiți părțile scurte pentru a închide umplutura.
Rulați stilul jelly-roll, începând cu o latură lungă.
Transferați pe o hârtie pergament căptușită cu 15x10x1-in. tava de copt, cu cusătura în jos.
Ungeți cu unt suplimentar. Repetați cu ingredientele rămase.
Coaceți 18-22 de minute sau până se rumenesc.
Lăsați să stea 10 mentă înainte de feliere.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti
Strudelul poate fi asociat cu cremă Sherry, Port și Moscato d ' Asti. O regulă comună de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu cremă sherry și deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Johnson Estate Cream Sherry cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
NV Johnson Estate cremă Sherry
Foarte aromat, cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi vor permite să îmbătrânească". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se scufunda în "stil Italian". "