Ciuperci și Fontina Quesadillas
Ciuperci și Fontina Quesadillas este un vegetarian hor d ' oeuvre. Pentru $ 5.08 pe portie, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 136 calorii. Această rețetă servește 8. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de tortilla de făină, sare, ardei jalape și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Ciuperci și Fontina Quiche, Omletă cu ciuperci și Fontinan, și Fontina Ciuperci Anghinare Dip.
Instrucțiuni
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Adăugați ceapa și jalapeo; sotati 2 minute.
Adăugați ciuperci și sare; se sotează 5 minute sau până se evaporă umezeala.
Scoateți amestecul de ciuperci din tigaie; păstrați cald.
Ștergeți tava curată cu prosoape de hârtie. Întoarceți tigaia la foc; adăugați 1 tortilla. Gatiti 1 minut; întoarceți tortilla. Aranjați aproximativ 1/3 cană amestec de ciuperci peste jumătate de tortilla; top cu 1 lingură de brânză. Îndoiți în jumătate; gătiți 30 de secunde pe fiecare parte sau până când brânza se topește și tortilla este aurie. Repetați procedura cu tortilele rămase, amestecul de ciuperci și brânza.
Tăiați fiecare quesadilla în 4 pene.