Ciuperci Unguresti P-X-X-X-X-X

Ciuperci Unguresti P-X-X-X-X-X
Nu poți avea niciodată prea multe rețete din Europa de Est, așa că încearcă ciuperca maghiară P. O porție conține 54 calorii, 2G de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă vegană servește 12 și costă 63 de cenți pe porție. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper, boia de ardei, frunze de cimbru și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 63%. Rețete similare includ Supă De Ciuperci Maghiară, Supă De Ciuperci Maghiară, și Supă De Ciuperci Maghiară.

Instrucțiuni

1
Într-un castron, combinați shiitakes și 1 cană de apă fierbinte; lăsați să stea până când shiitakes sunt moi, 7 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci ShiitakeCiuperci Shiitake
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
2
Pe măsură ce shiitakes se înmoaie, se curăță ceapa, șalotul și usturoiul. Se toacă fin într-un robot de bucătărie sau cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci ShiitakeCiuperci Shiitake
şalotă, Rasă Sau Tocatăşalotă, Rasă Sau Tocată
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Echipamente pe care le vei folosi
(cum Ar Fi Biscuiții Marie)(cum Ar Fi Biscuiții Marie)
2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
3
Într - o tigaie de 10 până la 12 inci la foc mediu-mare, amestecați frecvent ceapa, șalotul, usturoiul, uleiul de măsline și ardeiul până când legumele încep să se rumenească, 5 până la 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Salata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru ToppingSalata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru Topping
şalotă, Rasă Sau Tocatăşalotă, Rasă Sau Tocată
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
4
Între timp, tăiați și aruncați capetele tulpinilor decolorate ale ciupercilor obișnuite. Se toacă fin ciupercile într-un robot de bucătărie sau cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
Echipamente pe care le vei folosi
(cum Ar Fi Biscuiții Marie)(cum Ar Fi Biscuiții Marie)
2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
5
Când shiitakes sunt moi, strângeți în apă înmuiată pentru a elibera pietriș, ridicați și stoarceți uscat; rezervați apă. Tăiați și aruncați tulpinile; se toacă fin shiitakes într-un robot de bucătărie sau cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci ShiitakeCiuperci Shiitake
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
(cum Ar Fi Biscuiții Marie)(cum Ar Fi Biscuiții Marie)
2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
6
Adăugați ciuperci comune, shiitakes și cimbru în amestecul de ceapă. Se toarnă încet rezervat înmuiere apă în tigaie, lăsând sedimente în urmă. Se amestecă adesea la foc mare până când ciupercile încep să se rumenească, 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
Ciuperci ShiitakeCiuperci Shiitake
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
7
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească, aproximativ 10 minute.
8
Adăugați iaurt, sare și piper după gust. Se toarna intr-un castron si se presara cu patrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
Ambalați Prajitura Congelată Strat De VanilieAmbalați Prajitura Congelată Strat De Vanilie
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
9
Serviți cald sau rece.
10
Răspândiți pe biscuiți pentru a mânca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru LegarePentru Legare
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate30
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista