Ciuperci Umplute Picante
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați ciupercile umplute picante. Această rețetă face 4 porții cu 289 calorii, 15g de proteine, și 23g de grăsime fiecare. Pentru $1.3 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de oregano, fontina, ciuperci și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma cârnații, puteți urma acest fel principal cu Prăjituri Spooky spider ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ Ciuperci Umplute Picante, Ciuperci Umplute Cu Cârnați Picante, și Ciuperci Picante Umplute Cu Spanac.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 204°.
Scoateți cârnații din carcasă și puneți-i într-o tigaie medie. Gatiti carnea la foc mediu, rupand-o cu o lingura de lemn si amestecand ocazional, pana se rumeneste si se rumeneste, aproximativ 7 minute.
Transferați cârnații într-un castron.
Topiți untul în aceeași tigaie la foc mediu.
Adăugați tulpini de ciuperci, ceapă și usturoi și gătiți, amestecând, până se înmoaie, aproximativ 4 minute.
Se ia de pe foc și se adaugă pâine, brânză, pătrunjel, oregano și cârnați rezervați. Se amestecă bine pentru a se amesteca.
Umpleți amestecul de cârnați ferm în capacele de ciuperci.
Așezați capacele pe o foaie de copt căptușită cu folie.
Coaceți până când blaturile sunt cruste și ciupercile sunt fragede, 10 până la 15 minute.