Ciuperci umplute (Hongos Rellenos de Chorizo)
Ciuperci umplute (hongos Rellenos de Chorizo) ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care il cautati. Această rețetă servește 6 și costă 1,09 USD pe porție. O porție conține 273 calorii, 10g de proteine, și 22g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Această rețetă de la Foodnetwork are 3 fani. Dacă aveți ulei de măsline, chorizo, ceapă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este bun. Încercați Chorizo-Ciuperci Umplute, Ciuperci umplute cu Chorizo și Jarlsberg, și Chorizo Hash umplute Ciuperci mic dejun cu ou pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Tăiați chorizo-ul în bucăți de 1 inch și puneți-le într-un robot de bucătărie. Pulse până când chorizo este tocat fin. Pune deoparte.
Scoateți tulpinile din ciuperci. Coaceți jumătate din tulpini (acest lucru se poate face în vasul de lucru al procesorului de alimente). Rezervați cealaltă jumătate a tulpinilor pentru o altă utilizare sau aruncați-le.
Ungeți capacele de ciuperci cu 1 lingură de ulei de măsline și puneți-le pe o foaie de copt. Pune deoparte.
Turnați restul de 1/3 cană de ulei de măsline într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Adăugați ceapa și tulpinile de ciuperci tocate. Gatiti, amestecand, doar pana se inmoaie, 2 pana la 3 minute.
Adăugați pesmetul și aruncați și amestecați până se rumenesc. Răzuiește amestecul de firimituri de pâine într-un bol și dă deoparte.
Ștergeți tigaia curată cu prosoape de hârtie și adăugați chorizo tocat. Gatiti la foc mare pana cand este parfumat si lucios, aproximativ 3 minute.
Se adaugă la amestecul de pesmet.
Adăugați bulionul de pui și pătrunjelul și puful cu o furculiță. Se amestecă brânza Manchego. Folosiți o lingură pentru a umple capacele de ciuperci, făcând umplutura atractivă.
Coaceți până când umplutura este ușor rumenită, 20 până la 25 de minute.
Serviți fierbinte sau cald.