Ciuperci umplute (Hongos Rellenos de Chorizo)

Ciuperci umplute (Hongos Rellenos de Chorizo)
Ciuperci umplute (hongos Rellenos de Chorizo) ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care il cautati. Această rețetă servește 6 și costă 1,09 USD pe porție. O porție conține 273 calorii, 10g de proteine, și 22g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Această rețetă de la Foodnetwork are 3 fani. Dacă aveți ulei de măsline, chorizo, ceapă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este bun. Încercați Chorizo-Ciuperci Umplute, Ciuperci umplute cu Chorizo și Jarlsberg, și Chorizo Hash umplute Ciuperci mic dejun cu ou pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Tăiați chorizo-ul în bucăți de 1 inch și puneți-le într-un robot de bucătărie. Pulse până când chorizo este tocat fin. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Frunze De Pătrunjel Cu Frunze Plate, 3 Pumni Mari, Culese1/2 Cană Frunze De Pătrunjel Cu Frunze Plate, 3 Pumni Mari, Culese
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
3
Scoateți tulpinile din ciuperci. Coaceți jumătate din tulpini (acest lucru se poate face în vasul de lucru al procesorului de alimente). Rezervați cealaltă jumătate a tulpinilor pentru o altă utilizare sau aruncați-le.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Carne MăcinatăCarne Măcinată
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Ungeți capacele de ciuperci cu 1 lingură de ulei de măsline și puneți-le pe o foaie de copt. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
5
Turnați restul de 1/3 cană de ulei de măsline într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Adăugați ceapa și tulpinile de ciuperci tocate. Gatiti, amestecand, doar pana se inmoaie, 2 pana la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
7
Adăugați pesmetul și aruncați și amestecați până se rumenesc. Răzuiește amestecul de firimituri de pâine într-un bol și dă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
8
Ștergeți tigaia curată cu prosoape de hârtie și adăugați chorizo tocat. Gatiti la foc mare pana cand este parfumat si lucios, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Frunze De Pătrunjel Cu Frunze Plate, 3 Pumni Mari, Culese1/2 Cană Frunze De Pătrunjel Cu Frunze Plate, 3 Pumni Mari, Culese
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
9
Se adaugă la amestecul de pesmet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
10
Adăugați bulionul de pui și pătrunjelul și puful cu o furculiță. Se amestecă brânza Manchego. Folosiți o lingură pentru a umple capacele de ciuperci, făcând umplutura atractivă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză ManchegoBrânză Manchego
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
11
Coaceți până când umplutura este ușor rumenită, 20 până la 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
12
Serviți fierbinte sau cald.
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții6
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista