Ciuperci umplute cu brânză și spanac
Brânză și ciuperci umplute cu spanac ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Pentru 44 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 8g de grăsime, și un total de 100 de calorii. Această rețetă servește 16. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați sare, spanac, cremă de brânză și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Ciuperci umplute ușor cu cremă de brânză și spanac, Ciuperci umplute cu spanac și brânză Cheddar cu pesmet, și Carne și spanac-ciuperci Portabella umplute cu brânză de capră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°.
Scoateți tulpinile din capacele de ciuperci; capace de rezervă. Aruncați tulpinile. Într-un castron mare, amestecați crema de brânză, spanacul, 1/2 cană de parmezan, sarea și ambii ardei până se omogenizează bine. Lingură în capace de ciuperci, îngrămădind ușor.
Așezați ciupercile într-o tigaie cu jumătate de foaie de 17x12 inci.
Într-un castron mic, amestecați restul de 1/2 cană de parmezan, firimiturile de pâine și untul.
Presărați amestecul de pesmet peste capacele de ciuperci umplute, apăsând ușor.
Coaceți 20 până la 22 de minute sau până când se încălzește bine.