Ciuperci Umplute Cu Bacon

Niciodată nu poți avea prea multe rețete hor d ' oeuvre, asa ca da Bacon ciuperci umplute un try. Această rețetă face 36 de porții cu 164 calorii, 13g de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Pentru 95 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 2 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați cremă de brânză, bourbon, sare și piper măcinat și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până crema de branza ai putea urma acest curs principal cu Pene De Desert Cu Brânză Cremă ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Ciuperci Umplute Cu Slănină Canadiană, Ciuperci umplute cu Bacon și Ricotta, și Bacon și ciuperci ardei umpluți pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. aliniați o foaie de copt cu ramă cu folie de aluminiu.
Într-o tigaie mare, gătiți ceapa și slănina la foc mediu până când sunt crocante.
Scoateți amestecul din tigaie și lăsați-l deoparte. În aceeași tigaie, adăugați bourbonul și crema de brânză și amestecați constant până când crema de brânză se topește și se amestecă cu bourbonul.
Adăugați amestecul de ceapă și slănină înapoi în tigaie și amestecați împreună.
Adăugați pesmetul, sarea și piperul și amestecați împreună.
Puneți amestecul în capacele de ciuperci și puneți-l pe foaia de copt pregătită.
Coaceți până când ciupercile sunt fragede, 25 până la 35 de minute. Se acoperă cu puțin parmezan și se pune din nou în cuptor pentru a permite topirea brânzei.
Scoateți din cuptor și serviți.