Ciuperci sălbatice prăjite la cuptor cu usturoi și cimbru
Cuptor ciuperci sălbatice prăjite cu usturoi și cimbru este un fără gluten, fără lactate și întreg 30 farfurie. Această rețetă servește 4 și costă 2,49 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 8g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 212 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 50 minute. 2 persoane au considerat că această rețetă este nemaipomenită și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați găina din pădure, ciupercile de stridii, uleiul de măsline și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 73%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Cartofi franțuzești cu ceapă eșalotă, ciuperci, usturoi prăjit și cimbru, Ciuperci prăjite într-un unt rumenit, usturoi și sos de cimbru, și Ciuperci sălbatice cu castane și cimbru pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Combinați ciupercile și usturoiul într-o tigaie mare, adăugați uleiul de măsline și piperul și amestecați pentru a combina.
Adăugați crengutele de cimbru și prăjiți la cuptor până se rumenesc și tot lichidul s-a evaporat, 25 până la 30 de minute, amestecând ocazional.
Scoateți din cuptor și amestecați în Worcestershire, sare și cimbru tocat.