Ciupercile superbe Sotate ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 202 calorii, 4G de proteine, și 19g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru 96 cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 13791 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sosul teriyaki, usturoiul, ciupercile cu nasturi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 47%. Rețete similare includ Ciuperci Sote Ale, Saut Ciuperci Feliate, și Saut Ciuperci Feliate.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul de măsline și untul într-o cratiță mare la foc mediu. Gatiti si amestecati ciupercile, usturoiul, vinul de gatit, sosul teriyaki, sarea de usturoi si piperul negru in uleiul incins si untul pana cand ciupercile se rumenesc usor, aproximativ 5 minute. Reduceți căldura la minim și fierbeți până când ciupercile sunt fragede, încă 5 până la 8 minute.