Ciuperci Shiitake cu brânză Pecorino tânără
Ciupercile Shiitake cu brânză Pecorino tânără ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană servește 6 și costă $3.86 pe portie. O porție conține 306 calorii, 9g de proteine, și 28G de grăsime. 7 persoane au fost impresionate de această rețetă. Este adus la tine de Epicurious. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, ciuperci shiitake, brânză monterey jack și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Cu o lingură scor de 63%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Salată Verde De Mere Și Țelină Cu Pecorino Tânăr, Nuci Și M, Cartofi noi la grătar cu ciuperci Shiitake, șalotă și brânză de capră, și Salată de friptură de vită rămasă cu ciuperci Shiitake și brânză moale de capră.
Instrucțiuni
Bateți 5 lingurițe de suc de lămâie șimuștar într-un castron mic. Treceți treptatîn 6 linguri de ulei de măsline. Se amestecă așchii de lămâie. Condimentați pansamentul după gust cusare grosieră și piper.
Se incalzeste cuptorul la 425 F. Spray rimmedfoaie de copt cu spray antiaderent. Tossciuperci, restul de 2 linguritesuc de lamaie si 2 linguri de ulei in vas mare.
Transferați pe foaia de copt pregătită.
Presărați ciupercile cu sare grosieră șipiper. Prăjiți 15 minute. Folosind spatula, întoarceți ciupercile și prăjiți până se moaleși începând să se rumenească în jurul marginilor,cu aproximativ 10 minute mai mult.
Se toarnă jumătate de pansament peste fierbinteciuperci pe foaie.
Se adaugă usturoiul și se toarnăpentru a acoperi.
Lăsați să se răcească pe foaie.
Combinați ciupercile, brânza,pătrunjelul și pansamentul rămas în mediucastron.
Lăsați să se marineze cel puțin 1 oră șipână la 2 ore. Aruncați cățelul de usturoi.
Servițiciuperci și brânză cu scobitori,dacă doriți.