Ciuperci Sherried
Ciupercile Sherried necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 8 porții cu 48 calorii, 2G de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Pentru 44 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de piper, apă, sherry și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Funcționează bine ca o băutură. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Acesta este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 16%, ceea ce este destul de rău. Încercați Ciuperci Sherried, Sherry fasole verde și ciuperci, și Ciuperci de coamă de leu prăjite cu șalotă Sherried pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați ciupercile pe o tigaie jellyroll ușor unsă de 15 x 10 x 1 inch.
Coaceți la 275 timp de 30 de minute.
Transferați ciupercile într-un vas de servire; rezervați lichid în tigaie.
Topiți untul într-o cratiță mică la foc mic.
Adăugați făină; se amestecă până se omogenizează. Gatiti 1 minut, amestecand constant. Adăugați treptat bulion de pui și lichid rezervat; gatiti la foc mediu, amestecand constant, pana se ingroasa si bubuie. Se amestecă sare, piper și sherry.
Se toarnă sosul peste ciuperci.